Dok se Ceca nije pojavila, bio sam najbolji u Žitorađi: Predrag Krivokapić iz ,,Nikad nije kasno" o nekadašnjoj meštanki!

07.01.2021

17:04 >> 15:49

0

On pevačicu i te kako poštuje, ali kako kaže, mišljenja generalno u seoskoj sredini su podeljena, jer - ne praštaju uspeh

Dok se Ceca nije pojavila, bio sam najbolji u Žitorađi: Predrag Krivokapić iz ,,Nikad nije kasno" o nekadašnjoj meštanki!
Copyright Predrag Krivokapić Printscreen ,,Nikad nije kasno"

Predrag Krivokapić (69) iz Žitorađe u emisiji ,,Nikad nije kasno” predstavio se pesmom ,,Komšinica”, želeći da ga čuje ceo svet i svi ljudi koji ga znaju. Zvezda u njegovo vreme, pak, nije postao jer, kako je objasnio, tada je bilo teško doći do estrade, a on nije želeo da tezgari.

– U moje vreme nije bilo lako, nisu postojala ovakva takmičenja kao ovo ili ,,Zvezde Granda”, ali zato sam sad tu – bio je iskren on.

U emisiji je, takođe, istakao kako je bio najboji vokal u rodnom kraju dok se nije pojavila njegova meštanka Svetlana Ceca Ražnatović. Svakako, on je ponosan na njen, kao i uspeh svojih sugrađanki.

– O Ceci su mišljenja podeljena, ali to je tipično za seosku sredinu, ne praštaju uspeh! Inače, o Ceci sve najlepše i Aleksandra Mladenović me oduševljava, uspela je da se izbori za svoje mesto – prenosi ,,Grand online”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike