Pio sam, prokockao 33.000! Takmičar iz „Nikad nije kasno" je nekad živeo kod Šabana: Trebalo je da ga poslušam!

12.10.2021

17:35

0

Autor: M. Gudžulić

Pevanjem se bavio dugi niz godina ali, prema sopstvenom priznanju, zbog poroka nije uspeo da napravi veliku karijeru

Pio sam, prokockao 33.000! Takmičar iz „Nikad nije kasno" je nekad živeo kod Šabana: Trebalo je da ga poslušam!
Ibrahim Hajrudinović Ibro printscreen ,,Nikad nije kasno" - Copyright Printscreen ,,Nikad nije kasno"

Ibrahim Hajrudinović Ibro pojavio se na sceni šoua „Nikad nije kasno", pa ostavio snažan utisak. Žiri ga je nahvalio čim se predstavio, pa se takmičar i direktno plasirao u naredni krug.

Inače, kako je objasnio, on se dugi niz godina bavio pevanjem i ima bogato iskustvo. Međutim, prema sopstvenom priznanju, zbog svog poroka nije uspeo da napravi veliku karijeru. Ibro je priznao kako je svojevremeno voleo da se kocka, kao i da ga je to dosta sputavalo u životu. Trebalo je, ispričao je na iznenađenje mnogih - da posluša Šabana Šaulića.

Kod njega sam i stanovao!

Naime, on je pokojnog kralja narodne muzike dobro je poznavao, a jedno vreme je i živeo kod njega.  On ga je savetovao, ali porok je, na veliku žalost, ipak bio jači u tom trenutku. Svakako, svestan je da je trebalo da ga posluša kada mu je ponavljao: „Nemoj".

Šaban Šaulić ATAImages/Antonio Ahel
 

- Stanovao sam kod njega. Bio je zlatan čovek, da sam slušao njega... Bila je urađena matrica, samo da provežbam kući, tu je bila pesma „Ceo grad je plakao za nama", „Ne daju mi da te volim", „Krčmaru, vina za svirače"... Ja dođem u Slaviju, napijem se i prokockam svih 30.000 maraka. Umesto da idem kući da vežbam, ja ponovo za Beč", počeo je on.

- Šaban mi je pričao: „Nemoj, nemoj, nemoj"... Tako mi i brat viče - dodao je, pa naglasio kako u sada nije imao tremu, ali i da nije zadovoljan svojim nastupom.

- Nije to to. Ali dobro je... Samo je problem što još nisam došao sebi, nemam snage, ne mogu da podignem dijafragmu od operacije leđa, ali dobro je... Od mene, toliko. 40„kila" imam, u stvari 50 - zaključio je za „Grand onlajn" Ibrahim.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike