Sin i snaja Marinka Rokvića se oglasili dan nakon njegove sahrane: "Srca nam krvare"

12.11.2021

20:45

0

Zahvalili se svima koji su im danima unazad pružili nesebičnu podršku

Sin i snaja Marinka Rokvića se oglasili dan nakon njegove sahrane: "Srca nam krvare"
sahrana marinkko ktarina mihajlovic (4) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Marinko Rokvić je preminuo 6. novembra nakon duge i teške borbe sa rakom pankreasa. Pevač je juče sahranjen na Novom bežanijskom groblju, a na večni počinak ispratili su ga porodica, prijatelji, kolege, ali i poštovaoci njegovog lika i dela. Njegov najmlađi sin Marko sada se oglasio na svom nalogu na Instagramu.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Marko je, dan nakon očeve sahrane, poslao poruku svima koji su bili uz njegovu porodicu.

- Osećanja i misli zadržaću za sebe, u dubini svoga srca. Želim samo da se zahvalim svima vama koji danima šaljete podršku i ljubav mojoj porodici i meni. Bol i tuga su veliki, ali je i ponos i radost jer smo imali njega. Uvek će živeti kroz nas. Marine moj, voli te zauvek tvoj Maćun - poručio je Marko, a ispod objave nizali su komentari u kojima su korisnici ostavljali tužne poruke.

Printscreen Youtube/ RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal
 

Pored njega, i njegova supruga Sara objavila je fotografiju na kojoj se vidi Marinko dok dodiruje njen trudnički stomak, a poruka koju je napisala mnoge je rastužila.

- U njegovu kuću ušla sam kada mi je bilo 16 godina. Narednih 17, od njega sam doživela samo ljubav i poštovanje, bez ijednog jedinog izuzetka. Stub naše porodice uvek je bio podrška, pomoć i vetar u ledja. Veliki učitelj kako treba ići kroz život. Mnogo sam naučila. Kako treba poštovati druge, pomagati onima kojima je potrebno, a pre svega vrlo voditi računa i o sebi. Kako treba raditi ono što voliš, biti uporan, imati samopouzdanja, truditi se, izgarati za svoju strast, ali nenametljivo i na svoj način. Tražiti kvalitet, i ne pristajati na manje, uvek oprostiti i biti čovek koji svima otvara svoja vrata i ruke. Kako uvek imati na umu da je porodica najvažnija i držati je se čvrsto. Kako biti hrabar, snažan umom, veliki optimista, dostojanstven, čist u duši i podignute glave.
Veliki učitelj, uzor i ponos naše porodice - napisala je ona, pa nastavila:

- Nije bilo lako u poslednjih godinu dana, a još manje lako će biti dalje. Srca nam krvare, ali njegova večnost i međusobni zagrljaji nas, njegove porodice - zavijaju zavoj na rane. Nikada se nismo rastali, a da mi nije uz poljubac izgovorio uvek jednu te istu rečenicu: “Ćao Sarka, ćao dušo moja!”. Poslednji put to nije učinio, ali rekla sam ja, sa pogledom na oblake: “Ćao deda, ćao dušo naša. Nigde Vi ne idete, zauvek pevate u srcima našim."

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike