Suze će vam same krenuti! Unuci Marinka Rokvića se oprostili od dede: Za druge si bio legenda, za nas heroj i anđeo čuvar

12.11.2021

18:12

0

Pevačeva snaja Bojana podelila je emotivan video kojim su se Nikolina i njena deca oprostila od svog "Minka"

Suze će vam same krenuti! Unuci Marinka Rokvića se oprostili od dede: Za druge si bio legenda, za nas heroj i anđeo čuvar
Marinko Rokvić - Copyright Ataimages/G.G.

Pevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra nakon duge i teške borbe sa rakom pankreasa, a juče je sahranjen na Novom bežanijskom groblju. Od njega su se oprostili porodica i prijatelji koji nisu krili suze, a danas su to učinili i njegova unučad Leona i Simeon, deca Nikole Rokvića.

Bojana Barović, Nikolina supruga, podelila je emotivan video na kom se vidi kako Leona crta poseban crtež za dedu, a onda je sa bratom u nebo pustila dva balona.

- Dragi naš deda Minko, oprostiću se od tebe i ovako, uz njih... Jer su oni ti koji će tvoj zlatni niz nastaviti, kroz sve pesme i priče kojih je mnogo, ali najvažnija priča koju će slušati je o tome koliko si velik bio.. Ne, ne samo u muzici, to će svakako znati.. Već po veličini koja se na kraju najviše vrednuje, po ljudskosti, snazi, hrabrosti i pre svega dostojanstvu! Dostojanstvu kakvom samo možemo da se divimo i nadamo da će oni naslediti barem delić.. Možda nisi bio neko ko je mnogo pričao, ali si nam kroz svoju tišinu u svojoj muci ispričao sve! Za druge ćeš ostati legenda, a za nas heroj i naš andjeo čuvar - napisala je Bojana uz video i postavila emotikon srca.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, nekoliko nedelja pred smrt se pisalo da je Marinko bolovao od bakterije, zbog koje čak nije mogao ni da priča. On se nije javljao nikome na telefon ni od kolega ni od prijatelja, koji su bili veoma zabrinuti.

Prethodnog dana je održana komemoracija, a nakon toga i sahrana, a porodica je dozvolila da prisustvuju svi koji su želeli da se oproste od njega, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike