Sahranjen Marinko Rokvić: Oče dragi, sada smo tužni, ali i radosni što smo te imali (FOTO/VIDEO)

11.11.2021

14:54

0

Brojne poznate ličnosti oprostile su se od pevača, među kojima su i Aleksandar Vučić, Ivica Dačić, Jelena Karleuša, Baja Mali Knindža, Nada Topčagić, Aleksandra Prijović, Saša Matić i mnogi drugi

Sahranjen Marinko Rokvić: Oče dragi, sada smo tužni, ali i radosni što smo te imali (FOTO/VIDEO)
marinko(1) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Danas su se porodica, prijatelji, brojna estrada i političari oprostili od Marinka Rokvića, koji je sahranjen na Novom bežanijskom groblju u Begradu.

Netešna porodica, sinovi Nikola i Marko sa suprugama, kao i Marinkova supruga Slavica, jedva su smogli snage da ne plaču na sav glas, te su dostojanstveno ispratili pevača na večni počinak.

Povorka dugačka nekoliko desetina metara, uputila se zatim ka mestu gde će počivati Marinko Rokvić, a pre toga su se njegovi najmiliji pomolili ispred kovčega koji su poljubili.

Nekoliko sveštenika održalo je opelo u crkvi, a zatim i kod grobnog mesta, pre nego što je kovčeg spušten. U pozadini su u jednom trenutku zasvirali harmonikaši pesmu "Jedina moja" na čelu sa Aleksandrom Sofronijevićem i Mišom Mijatovićem. 

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Potresan govor na sahrani održao je Rokvićev srednji sin Nikola, koji je uprkos suzama uspeo da izgovori oproštajne reči. Tokom emotivnog govora Nikola je pročitao pesmu koju je napisao ocu, što je najviše potreslo njegove najbliže.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Glasa nemam ali cvrkut imam, a kroz ptice ja slobodu nađem. Vreme ide, ostavih vam radost pa u trenu ja u ivot uđe... - deo je stiha pesme i završio tužnim rečima:

- Oče moj dragi, mi smo beskrajno tužni, ali su radost i ponos što smo te imali mnogo veće od svega toga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike