Bili su u svađi, ali je došla na sahranu: Nada Topčagić plakala nad kovčegom i vikala "Oprosti Marinko" (FOTO/VIDEO)

11.11.2021

12:48

0

Pevačici je teško pala smrt kolege, s kojim nije govorila neko vreme

Bili su u svađi, ali je došla na sahranu: Nada Topčagić plakala nad kovčegom i vikala "Oprosti Marinko" (FOTO/VIDEO)
marinko sahrana (4) - Copyright 24sedam/Danica Božović

Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra u 68. godini, a na Bežanijskom groblju u Beogradu rodbina, prijatelji i kolege došli su na poslednji ispraćaj.

Jedna od njih je i Nada Topčagić, koja je sa Marinkom Rokvićem bila u svađi. Ipak, došla je poslednji put da se oprosti od kolege koga je bez obzira na sve očigledno volela. Ona je nakon saznanja da je preminuo, rekla da se pokajala što ga nije zvala, a sada je nad njegovim kovčegom plakala uz reči "oprosti Marinko". Ona je donela na groblje veliki buket belih ruža, upalila sveću, a sve vreme je plakala.

-  Sad sam pričala sa njegovom suprugom Slavicom, rekla mi je da je preminuo kod kuće, kraj nje. Šta reći… Ostala sam nema od bola, nemam reči. Mladost me vezuje za njega, zajedno smo počeli karijere, zajedno smo stasavali, mnogo vremena smo proveli zajedno. Nije to bilo kao sada kada su starlete u prvom planu, nas dvoje smo se dosta pomučili da napravimo karijere, da napravimo hitove… Šta da vam kažem - rekla je Nada za beogradske medije, a potom jecajući priznala da joj je krivo što određeni vremenski period nije govorila sa Marinkom i da nikada neće oprostiti sebi što ga nije pozvala telefonom - izjavila je za medije.

Podsetimo, danas je u čast Marinka Rokvića održana komemoracija u Radio Beogradu na kojoj su njegovi sinovi Marko i Nikola zapevali u čast ocu pesmu Šabana Šaulića "Tamo kod najdaljih brda".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike