Ćetkoviću je ćerka na ovom koncertu zadala velike muke: Godine su prošle, ali on ne zaboravlja šta se desilo!

09.11.2021

19:02

0

Sve vreme je brinuo da se ne udari, ne padne... Nastup je gotovo bio pao u drugi plan

Ćetkoviću je ćerka na ovom koncertu zadala velike muke: Godine su prošle, ali on ne zaboravlja šta se desilo!
Sergej Ćetković Mateja Stanisavljević/ATAImages - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Sergej Ćetković će 18. novembra posle tri godine održati koncert u Beogradu i tako obeležiti dve decenije postojanja na sceni.

Prema njegovim rečima, ćerke su mu od velike pomoći u čitavom procesu, ali kako se sada sa osmehom priseća - ranije nije bilo tako. Mala Lola mu je, naime, tokom nastupa u Sava centru zadala velike muke, tolike da je sve vreme samo o njoj brinuo.

- Sada su dovoljno odrasle da znaju da ne smeju da trče levo-desno, što doskora nije bio slučaj (smeh). Kada sam pre tri godine imao koncert u Sava centru, Lola nije znala šta će od sreće, pa je išla levo-desno, desno-levo, pa sam ja više vodio računa o njoj nego o samom koncertu - ispričao je pevač.

Sergej Ćetković ATAImages/Antonio Ahel
 

- Brinuo sam se da se ne udari, da ne padne... Sada su već dovoljno svesne da već utiču na pravljenje repertoara. Govore mi koju bi pesmu trebalo da ubacim ili kada bi trebalo koja pesma da ide u toku večeri. Sve u svemu, kreativno utiču na proces stvaranja koncerta - dodao je Sergej u „Premijeri".

On je i još jednom naglasio da su mu supruga Kristina i ćerkice najvatreniji obožavaoci i najveća podrška na svakom većem koncertu, te da mu uvek ukradu osmeh, bodreći ga iz prvog reda.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike