Dve decenije čini da svima zaigra srce: Sergej Ćetković će ovako obeležiti važan jubilej

26.10.2021

15:17

0

Poznati pevač će se zahvaliti svima koji ga podržavaju

Dve decenije čini da svima zaigra srce: Sergej Ćetković će ovako obeležiti važan jubilej
SERGEJ ĆETKOVIĆ 1 foto Nemanja Novakovic - Copyright Promo

Sergej Ćetković, jedan od najkvalitetnijih i najpopularnijih pop pevača u regionu se posle pune tri godine vraća pred beogradsku publiku, na koncertu koji će 18. novembra, u 20 časova, održati u Kombank dvorani.

U okviru obeležavanja velikog jubileja - 20 godina uspešne karijere Sergej priprema vrhunski koncert kojim će svojoj publici nadoknaditi sve propušteno usled nemogućnosti održavanja velikih nastupa, zbog pandemije, tokom prethodnog perioda. Ujedno, ovaj koncert će biti i najava njegovog sedmog studijskog albuma pod nazivom „Kofer“ koji će objaviti do kraja godine.

Promo
 

- Malo je reći da sam srećan zbog ovog koncerta, jer se uzbuđenje koje osećam može meriti sa onim koje sam imao na svojim prvim nastupima pred beogradskom publikom, davnih godina. U ovom teškom vremenu u kome živimo i nakon predugog perioda bez koncerata, drago mi je da je ipak pronađen način da se vratimo svojoj publici - kaže Sergej i dodaje:

- Ono što mogu da obećam jeste veče puno sjajne muzike, novih pesama, ljubavi, emocija, dobre energije i zabave. Potrudiću se da svi koji 18. novembra budu u Kombank dvorani kućama odu nasmejani, vedri i srca ispunjenog pozitivnim emocijama. Znam da, nažalost, neće biti zagrljaja i poljubaca, ali sam siguran da ćemo i bez njih uspeti da stvorimo onu magiju koja je na svim mojim beogradskim koncertima jedinstvena, jer je publika zaista neverovatna - rekao je Ćetković povodom svog prvog nastupa u Kombank dvorani.

Svi posetioci na koncertu moraju imati digitalni zeleni sertifikat koji sadrži najmanje jedno od navedenog:

Dokaz o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine protiv zarazne bolesti COVID-19, kojim se potvrđuje da vakcinacija nije starija od 210 dana,

Negativan PCR test ne stariji od 72 sata,

Negativan antigenski test ne stariji od 48 sati,

Dokaz o preležanom kovidu u prethodnih sedam meseci, koji se potvrđuje pozitivnim PCR ili antigenskim testom,

Pozitivan test na antitela (IgG), ne stariji od tri meseca, urađen u državnoj laboratoriji.

Svaka od ovih stavki već se nalazi u zelenom sertifikatu svih građana i pri svakoj promeni (novoj dozi vakcine, testiranju ili obolevanju od kovida), automatski se ispunjava novim podacima.

Digitalni zeleni sertifikat (kovid sertifikat) možete imati na telefonu ili odštampan na papiru i on će se proveravati skeniranjem jedinstvenog QR koda koji svaki od njih poseduje.

Na koncertu će biti poštovane sve mere koje propisuje Krizni štab: merenje temperature na ulazu, obavezno nošenje maski i dezinfekcija ruku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike