Sergeju je o njegovoj muzici, najbitniji sud dveju osoba: Ako one počnu da pevuše pesmu, to je to!

06.11.2021

22:38

0

Autor: Marija Mitić

Ćetković otkiva kako njegove dve ćerkice Lola i Mila reaguju na njegovu popularnost

Sergeju je o njegovoj muzici, najbitniji sud dveju osoba: Ako one počnu da pevuše pesmu, to je to!
Sergej Ćetković - Copyright Printscreen K1

Sergej Ćetković poznat je kao miljenik publike, međutim, on je otkrio ko su mu najdraži i najverniji slušaoci. Naravno, reč je o njegove dve ćerkice, Loli i Mili, kojima najpre predstavi nove pesme, pa kada čuje njihov sud, tek tad je siguran da li je napravio dobar izbor.

- Prvo moje ćerke čuju moje nove pesme, pa tek onda svi ostali. Kada one počnu da ih pevuše, znam da sam pogodio emociju, jer su deca iskrena i slušaju sa dušom i bez kalkulisanja. Kamo sreće da smo i mi odrasli tako iskreni u drugarstvu i mislima - rekao je pevač u emisiji  „Vikend na K1“ , a potom otkrio kako mu se ćerke osećaju povodom njegove popularnosti.

Sergej Ćetković Promo/Kombank dvorana
 

- Svesne su neke moje popularnosti, ali nisu opterećene. Živimo u normalnoj atmosferi, tata zna da bude i nasmejan i da vikne, a i da priča sa njima o svemu. Bitno mi je da nemaju lažnu sliku o životu – ispričao je Sergej i dodao:

- Kada bi sve što se dešava u našem domu završilo na Instagramu to bi bio rijaliti. Privatan život treba da ostane privatan, a ove male atmosfere iz doma volim da podelim sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Sergej insistira da o svojoj karijeri priča u množini jer smatra da je za njegov uspeh umnogome zaslužan i bend koji ga prati već godinama unazad.

 

 

- Uvek kažem mi, jer iza mene stoji i moj bend. Ne mogu sam da prihvatim sve nagrade, to je zasluga timskog rada. Zajedno sviramo 16 godina, više smo prijatelji nego saradnici i zato se na bini razumemo jednim pogledom – zaključio je Sergej Ćetković u pomenutoj emisiji.

Podsetimo, Sergej Ćetković u skladnom je braku već dve decenije sa suprugom Kristinom. Ćerkice Lolu i Milu par je usvojio, a na tu temu govorili su sa njima otvoreno, od prvog dana.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike