Ko je nova Samanta u nastavku serije "Seks i grad": Afroamerikanka postaje deo poznate četvorke (FOTO)

28.09.2021

22:24

0

Autor: Marija Mitić

Nikol Ari Parker tumačiće lik Lise Tod Vekseli - autorku dokumentaraca i samohranu majku

Ko je nova Samanta u nastavku serije "Seks i grad": Afroamerikanka postaje deo poznate četvorke (FOTO)
Profimedia

Novu sezonu legendarne serije "Seks i grad", pod nazivom  "And Just Like That", gledaćemo bez glumice Kim Katral koja je do sada tumačila lik Samante Džouns. Ipak, na njeno mesto dolazi Afroamerikanka Nikol Ari Parker, koja će tumačiti lik Lise Tod Vekseli.

Inače, Nikol je prva Afroamerikanka koja će se pojaviti u ovoj seriji, a do sada je znamo po ulogama u seriji „Empire“ i filmu „Kralj pornića“. Takođe je igrala i u poznatim ostvarnjima „Amazon’s The Romanoffs“, „Fox’s Star and Showtime’s“ I’m Dying up Here“, a na velikom platnu je viđena, između ostalih, u filmovima „Remember the Titans“ i „Boogie Nights“.

 

 

Osim toga, gostovala je sa Kevinom Hartom i njenim suprugom Borisom Kodjoeom u „The Real Husbands of Hollywood“.

 Nikol Ari Parker u nastavku serije "Seks i grad" tumačiće autorku dokumentaraca i samohranu majku, koja će se sjajno uklopiti uz Keri, Šarlot i Mirandu pa će tako one ponovo činiti sjajnu četvroku, ovoga puta, žena u pedesetim godinama.

 

 

Brojni fanovi već su odustali od serije kada su čuli da se Kim Katral neće pojaviti, mada ne sumnjamo da će promeniti mišljenje kada umesto nje ugledaju Nikol.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti