Sara Džesika Parker čita roman hrvatske autorke! Ona joj poručila: Pošalji par cipela da platim kiriju!

07.10.2021

20:40

0

Autor: Marija Mitić

Slavna glumica svima je preporučila knjigu Lane Bastašić, koja je dobila nekoliko nagrada

Sara Džesika Parker čita roman hrvatske autorke! Ona joj poručila: Pošalji par cipela da platim kiriju!
sara dzesika - Copyright Profimedia

Sara Džesika Parker pokazala je na društvenim mrežama kako provodi vreme u pauzama između setova snimanja nove sezone serije "Seks i grad". Ono što je svima sa ovih prostora zapalo za oko jeste da slavna glumica čita roman, ni manje ni više nego hrvatske autorke Lane Bastašić.

Reč je o knjizi "Uhvati zeca", za koju je mlada autorka dobila Evropsku nagradu za književnost 2020. godine, te je tako ovo njeno delo prevedeno na osamnaest jezika. Osim toga, ovaj roman ušao je i u najuži izbor za NIN-ovu nagradu 2019. godine, a dobio je i međunarodnu nagradu Latisana per il Nord Est 2021.

Printscreen Instagram/ Justlikethatmax
 

Sara je ovim putem svim svojim pratiocima preporučila ovaj roman, a i Lana se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu, gde je imala šaljivu poruku za glumicu.

- Ja se nadam da će mi dati par svojih cipela da platim kiriju za 3 meseca - našalila se Lana Bastašić, a zatim spomenula bivše momke te zapevala stihove pesme Dejana Matića.

- Bivšima želim poručiti samo jednu stvar - rekla je Lana, pa zapevala: Što me sada tražiš, pored njih toliko, gde si bila kad sam bio niko!

Printscreen Instagram/ Lanabastasic
 

Inače, kako je Sara juče objavila, nove epizode u okviru sezone "And Just Like That", premijeru će imati u decembru ove godine, i to na platformi HBO Max.

U novoj sezoni serije Keri i Zverka prolaze kroz mučan razvod braka, stoga i žive odvojeno. Zverka je prikom brakorazvodne parnice fokusiran na podelu imovine, dok se Keri, kao po običaju žali svojim drugaricama, Mirandi i Šarlot, s obzirom da Samantu nećemo gledati u novim epizodama.

Bredšo je u novim epizodama postala i vlasnica podkasta.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike