Tanja Savić o manipulacijama koje je trpela od supruga: Ili ćete da trpite i obolite ili bežite glavom bez obzira

07.11.2021

12:09

0

Pevačica smatra da se manipulatiri kakav je Dušan Jovančević nikada ne mogu promeniti

Tanja Savić o manipulacijama koje je trpela od supruga: Ili ćete da trpite i obolite ili bežite glavom bez obzira
nikad_nije_kasno_21102021_0021 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Tanja Savić je 16 meseci živela u agoniji kada je njen suprug Dušan Jovančević odveo sinove u Australiju i ostavio je da pati. Tada se gasi njihova ljubav, i počinje pevačicina borba za naslednike.

Sada kada je napokon sa sinovima Maksimom i Đorđem, ona je srećna i otvoreno priča da je bila žrtva manipulatora, te ističe da na njenom primeru treba sve dame da se uče i ne prave iste greške. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ono što bih pre svega napomenula na temu muškaraca i manipulacije, jeste da mi žene steknemo zavisnost od njihove nazovi ljubavi, a u stvari to nije ljubav, već kašičice ljubavi, koji oni nama, nažalost, daju. Šta može da vas spasi iz takvog odnosa? Ne možete da promenite vi vašeg partnera, kao što ni ja nisam mogla svog. Oni se nikad neće promeniti, to su takvi ljudi, to je jednostavno njihov karakter i tu nema prepravke - priča Savićeva u emisiji Magazin in i ističe da žene nikako ne treba da trpe bilo kakav vid malipulacije. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ono što možete da uradite jeste da sebe spasite. Ili ćete da trpite, da obolite, pa dobijete neku psihičku bolest, a kasnije neki kancer, daleko bilo, ali to tako ide. Ili ćete da bežite glavom bez obzira. Eto, ja sam izabrala ovo drugo, mada mene je ova situacija negde i spasila. Ova korona mi je i nešto dobro donela, možda ja nikad ne bih osetila mog manipulatora, nemam pojma. Nemojte trpeti ni psihičko ni fizičko nasilje, psihičko nasilje nekad može biti i gore od fizičkog - priča Tanja.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike