Janina ćerka se latila mikrofona! Kristina Džulijet zapevala rame uz rame sa Tanjom Savić (VIDEO)

07.11.2021

09:39

0

Njih dve su otpevale pesmu „Pancir” koju Savićeva peva sa Mihajlom Veruovićem Vojažem i Anđelom Ignjatović Breskvicom

Janina ćerka se latila mikrofona! Kristina Džulijet zapevala rame uz rame sa Tanjom Savić (VIDEO)
Tanja Savić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Malo dobre zabave nikad na odmet. Time se vodila i pevačica Tanja Savić kada je svoje pratioce na društvenoj mreži Tik Tok počastila snimkom na kojem peva u duetu sa ćerkom svoje koleginice Jane Todorović, Kristinom Džulijet.

Njih dve su obradovale pevačicine verne fanove pesmom „Pancir”, koja je i te kako popularna kod mlađe publike, a koju u originalu izvode Mihajlo Veruović Vojaž, Anđela Ignjatović Breskvica i Tanja. Kristina je pevala Anđelin deo, dok je Savićeva svoj. 

Printsccreen Tik Tok/tanjasavic.star
 

Dok su pevale, one nisu skidale osmeh sa lica, a komentari na društvenim mrežama svedoče koliko su pratioci oduševljeni ovim duetom. 

 

 

Inače, Janina ćerka Kristina Džulijet ima 14 godina i uživa da šminka svoju majku, što pevačica neretko i pokazuje. Osim toga, Todorovićeva je jednom prilikom otkrila tajnu imena svoje naslednice. 

- Muž mi je skoro otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. On je želeo da se naša ćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime. A Džulijet je srednje ime jer se rodila u Americi i tata je hteo da ima neko umetničko ime. Ali to stoji samo u pasošu - ispričala je ranije Jana. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike