Tanja Savić ponovo sa političarem? Oprostila mu, a on odmah poslao vozača po nju!

07.11.2021

18:57

0

Autor: Marija Mitić

Par se je navodno pomirio nakon što je pevačica Drašku prešla preko letnje afere

Tanja Savić ponovo sa političarem? Oprostila mu, a on odmah poslao vozača po nju!
tanja i drasko - Copyright 24sedam

Danima unazad mediji pišu o izvesnoj romansi pevačice Tanje Savić i političara Draška Stanivukovića, koji je u tom periodu bio u emotivnoj vezi sa Kristinom Beronjom.

Iako Tanja ove navode ne želi ni da potvrdi ni da demantuje, nove pojedinosti koje isplivavaju, sve više govore da je romanse bilo.

Naime, kako sada piše Kurir, Tanja Savić je navodno obnovila romansu sa političarem, nakon što su bili raskinuli zbog njegove letnje avanture sa Kristinom Kijom Kockar.

Printscreen/YouTube, Tanja Savic
 

Pomenuti portal objavio je fotografiju pevačice koja sedi pokraj Draška i ne skida osmeh sa lica. Takođe, kako se navodi u tekstu, njih dvoje su se pomirli nikaon što je političar bio vrlo uporan u ponovonom osvajanju. On jj je, naime, navodno redovno slao poruke, zvao je da razgovaraju, a nedavno ju je ubedio i da se ponovo sastanu. Kada ju je nagovorio da se vide, političar je poslao automobil po Tanju u Smederevo koji ju je odveo u Banjaluku.

Tanja je posle dugog razgovora i ubeđivanja, odlučila da mu oprosti i da mu drugu šansu. Draško je, kako dalje piše pomenuti portal, bio jako galantan, vodio je pevačicu u luksuzne restorane, šoping, ali su vreme provodili i sa njegovim prijateljima. Kako tvrdi sagovornik lista, političaru je jako stalo da njegovi najbliži upoznaju i prihvate Tanju.

Printscreen/YouTube, Tanja Savic
 

Takođe, Tanja i Stanivuković se prate na društvenoj mreži Instgaram, gde često jedno drugom "lajkuju" objave.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike