Gde su pare? Britni Spirs želi da zna šta je sa njenim novcem, planira i svadbu

03.10.2021

13:59

0

Pop zvezda je konačno oslobođena starateljstva i želi da se socijalizuje

Gde su pare? Britni Spirs želi da zna šta je sa njenim novcem, planira i svadbu
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Britni Spirs je krajem septembra oslobođena starateljstva koje je nad njom imao otac Džejmi Spirs punih 13 godina, a sada želi da živi život punim plućima. Prema navodima stranih medija, ona bi volela da svoju ljubav sa Semom Asgarijem, njenim ličnim trenerom, kruniše brakom i to pre nego što napuni 40. godina.

- Na Havajima se oseća najbolje pa bi se baš tamo volela da se venča. Planiraju veliku zabavu. To će biti prvi put u nekoliko godina da će pevačica moći da se druži sa prijateljima - rekao je izvor za strane medije, ističući da će svadba biti pre 2. decembra ili baš na taj dan.

Profimedia
 

Pretpostavlja se da će na slavlje pozvati slavne koji su je podržavali tokom svih godina, a na listi potencijalnih zvanica su Paris Hilton, Madona, Kardašijanke, Majli Sajrus i Šer.

- Njeni prioriteti su trenutno venčanje, trudnoća i postepeno vraćanje socijalnog života. Želi da sazna i gde je njen novac sve potrošen. Biće to vrlo dinamičan period za nju - kaže prijatelj.

Inače, poznato je da će se u novembaru održati još jedno ročište kad će se raspravljati o tome hoće li se raskinuti čitav aranžman starateljstva. Privremeno će Džejmijevu ulogu preuzeti računovođa Džon Zabel.

Profimedia
 

Podsetimo, Britni nije krila sreću što je konačno slobodna i može da upravlja svojim životom. Pomenuto ročište je trajalo tri sata, a sudija Vrhovnog suda u Los Anđelesu Brenda Peni smenila je Džejmija, koji sada više nema nadzor nad ćerkinom imovinom vrednom 60 miliona dolara, a koji je priznao da je to pogrešna odluka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike