Reakcija majke Britni Spirs isprovocirala advokate oca pevačice? „Što ga kritikuje, treba da mu je zahvalna!"

14.08.2021

13:20 >> 13:22

0

Lin nije krila koliko joj je drago što joj je starija naslednica konačno oslobođena, a Džejmijev zastupnik na to je i te kako imao šta da kaže...

Reakcija majke Britni Spirs isprovocirala advokate oca pevačice? „Što ga kritikuje, treba da mu je zahvalna!"
Copyright Lin i Džejmi Spirs Profimedia

Britni Spirs je punih 13 godina bila „pod nadzorom” oca Džejmija. Sada – tome je došao kraj, pošto je ozloglašeni gospodin Spirs, kako ga sada često spominju u stranim medijima, odustao od starateljstva posle velike drame u koju je gotovo ceo svet bio „uključen”. Pevačicina majka Lin nije krila radost tim povodom, piše u saopštenju njenog zastupnika za „Njujork Tajms”, međutim, druga strana je to prilično loše prihvatila.

Džejmijevi advokati odgovorili su na to saopštenje pa iznova navukli gnev fanova pop princeze, prenosi „Mirror”, ističući da bi ona „pre trebalo da mu se zahvali, nego što ga je i, što ga i dalje, kritikuje”.

Pročitajte još:

– Umesto što ga kritikuje, trebalo bi da mu se zahvali. Ipak, on se sve ove godine trudio da Britni omogući što lagodniji „nadzor” i život uopšte. Pružao joj je pažnju svakog dana, po čitav dan, morao je da se bavi i hitnim slučajevima… – nabrajao je Spirsov zastupnik, insistirajući i dalje na tome da pevačici „ništa nije falilo dok je imala oca kao staratelja”.

– On joj je bio i otac i majka – dodao je ističući kako je Lin „znatno smanjila druženje i negovanje odnosa sa poznatom ćerkom” u poslednjih 13 godina, za razliku od Džejmija „koji je bio tu zato što je to želeo, a onda i zato što je morao”.

Podsećanja radi, Džejmijeva „je bila zadnja” od 2008. godine, a pošto se pevačica konačno požalila pred sudom, pokrenut je proces „uklanjanja”.

Britni i Džejmi Spirs Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike