Sadržaj zataškanog pisma Britni Spirs: Nije sama ostavila Kevina, pevačica se razvela na silu! (VIDEO)

30.09.2021

06:15

0

Odgovor na intervju bivšeg muža Kevina Federlajna konačno je ugledao svetlost dana i javnosti dao daleko tačniji uvid u njenu stranu priče, posle razlaza od kog je prošlo 14 godina

Sadržaj zataškanog pisma Britni Spirs: Nije sama ostavila Kevina, pevačica se razvela na silu! (VIDEO)
Britni Spirs, Kevin Federlajn, Džejmi Spirs Profimedia - Copyright Profimedia

Britni Spirs i Kevin Federlajn bili su u braku od 2004. do 2007. godine. Pop princeza je s 24 rodila Kej-Fedu sinove Šona Prestona, pa godinu kasnije i Džejdena, za koje je i dan-danas, kao i svaka majka, spremna na sve. S druge strane, uprkos povraćenoj slobodi, još uvek je muči misao da bi neko mogao da ih joj oduzme. Ipak, tako je živela poslednjih 13 godina, u konstantnom strahu da joj rođeni otac, uz sve ostalo, ne „zabrani" i njih. 

Britni Spirs Profimedia
 

U najnovijem dokumentarnom filmu „Britney Vs Spears", isplivala je njena strana priče akonto tog razvoda, zbog pisma koje je javno pročitao njen nekadašnji fotograf i prijatelj Endru Galeri (koji je, inače, radio na „Britney: For the Record" i tako upoznao zvezdu). On je, naime, objasnio da je s Britni imao običaj da razgovara na razne teme kad god da mu se za to pružila prilika, a da mu je jednom, kada već nije imala druge, napisala pismo u kom je u stvari odgovorila na intervju bivšeg za „People". Kevin je 2008. krasio naslovnicu zajedno s naslednicima, a uz njihova nasmejana lica pisalo je: „Federlajn prekinuo tišinu! Moj život s Britni: O braku, razvodu, strahovima, njenom pucanju..."

Kevin Federlajn Profimedia
 

Takođe, tu je bila i emotivna izjava: „Bio sam izuzetno zabrinut za nju."

Razvela se na silu?!

Mnogo šta po njenom mišljenju, međutim, u tom intervjuu nije bilo istina. Kad je rešila da se oglasi napisala je otvoreno pismo i zamolila Galerija da ga pročita na televiziji. Na žalost, on je za tu priliku ubrzo bio uskraćen, a pismo je sačuvano samo zato što su oboje sumnjali u njene „kontrolore", pa je fotografisao svaku reč.

 

 

 

@andrewgallery

PART 3: MY TIME WITH @britneyspears #freebritney #britneyspears @moonwalkmars ♬ original sound - Andrew Gallery

 

- To što je Kevin kazao, kako se Britni tek tako razvela od njega? Bila je primorana. Od strane svojih advokata. Otišla je s decom u Njujork da ga vidi, a on se nije odazvao tom pozivu... Rečeno joj je da ako ona neće da se razvede, on hoće. Tako da, to što pokušava sad od sebe da napravi žrtvu... A ostavio ju je, kao i bebe. S druge strane, njeni izlasci koji su spominjani su se odvili ranije i nemaju veze sa trenutnom situacijom. Ranije su se najviše i svađali, takođe, zbog njegove marihuane u pet ujutru, s tim je imao problem. A niko o tome ne priča, jer niko o tome ništa i ne zna. Nju su lagali, smestili su joj. Kad su joj oduzeli decu, preko svega, naravno da joj nije bilo dobro, kao što ne bi nijednoj majci, da se nađe u takvoj situaciji. Sada, Britni nema dozvolu ni da pisne o bilo čemu. A ljudi koji imaju kontrolu nad njenim životom su za ovu godinu „uzeli" tri miliona. Kad bi nešto i spomenula, pretili bi joj da će joj oduzeti decu... Britni je bratu dala stan od dva miliona, majci imanje u Luizijani, a ocu najbolji posao u šoubiznisu koji postoji. Ume ona da daje, ali bi volla kad bi je makar malo poštovali, jer ona to zaslužuje - pisalo je u pismu. 

Još tad je znala da će pakao da traje...

U jednom delu šokantnog ručno ispisanog pisma, Britni je istakla nešto zbog čega su mnogi njeni fanovi ostali bez reči. 

- Volela bi kada bi neke druge, nove oči mogle da sagledaju čitavu ovu situaciju, ali kada bi tako nešto rekla, pretili bi joj oduzimanjem dece. Tako da, koliko ovo može da traje? Dugo... Sve dok su svi dobro plaćeni, a dok ona nema prava. Ali to nije u redu - navodi se u drugom delu pisma. 

U pomenutom dokumentarcu prikazano je i to „kako je Džejmi postao Britni". Spirs je predstavljen kao i inače čovek veoma preke naravi koji je uživao u svemu što se izdešavalo poslednjih 13 godina. Koji je u nekoliko navrata otpisivao mogućnost da ikad „ustane sa stolice onoga ko vuče sve konce". Pred kraj filma, pušten je i snimak pevačicinog obraćanja sudiji koje je promenilo sve. 

 

- ...Kad su mi odobrili pauzu na poslu, progledala sam. Ali on me je već idućeg dana „stavio" na litijum. Bez ikakve najave. Jednostavno je povukao lekove koje sam do tada godinama uzimala i zamenio ih litijumom, koji je izuzetno jak, a pre svega drugačiji od onoga na šta sam navikla. Ne samo da moja porodica nije ni prstom mrdnula, nego je moj otac i navijao za to. U svakom trenutku je uživao. Imao je kontrolu nada mnom i uživao je u tome, bez pardona. I zato vam se i žalim sad, opet... Pošto sam celom svetu rekla da sam dobro, a lagala sam, to je bila laž. Mislila sam čak u jednom trenutku da ću možda i biti ako to dovoljno puta ponovim. Ali prošla sam kroz poricanje, šok, traumu. I ovo je istina. Nisam srećna, Ne mogu da spavam. Toliko sam ljuta da to nije normalno. Depresivna sam. Svaki dan plačem, a zašto vam sve ovo pričam? ...Moj otac i svi koji su uključeni u ovo starateljstvio treba da su u zatvoru... Prošlo je 13 godina i dosta je. Hoću svoj život nazad. Gledate me kako zarađujem za sve njih, a govorite mi da nisam dovoljno dobro... Zaslužujem da imam ista prava kao i svako drugi - zaključila je i zahvalila se što su joj dali reč. 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike