Edita se fotografisala u kupatilu, pa molila Kusturicu za ulogu! (FOTO)

31.10.2021

19:49

0

Pevačica želi da zaigra u filmu

Edita se fotografisala u kupatilu, pa molila Kusturicu za ulogu! (FOTO)
Edita Aradinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Edita Aradinović iznenadila je sve provokativnom fotografijom. Naime, ona se fotografisala u kupatilu kako se čini, bez odeće, a pored izazovne slike, imala je i jednu molbu za Emira Kusturicu.

Naime, Edita je podelila niz fotografija na kojima se vide gola ramena, a u opisu istih zamolila reditelja Kusturicu da joj „sredi“ neku ulogu u filmu. 

 

 

- Moli se Emir Kusturica da mi da neku ulogu, dosadilo mi da glumatam po kući - poručila je Edita, nakon čega su krenuli da pljušte komentari.

- „Kakva si, kao Kleopatra“, „U šoku sam zbog objave“, „Top“, „Dama“ - bili su samo neki od komentara pratilaca. 

Podsetimo, nedavno je Editina golišava fotografija završila u javnost, a ona se pravdala kako se to dogodilo sasvim slučajno. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

 

– Verovali vi meni ili ne, ja sam se uvek čudila tim stvarima dok mi se nije desilo. Teško sam to podnela, ali sada kada je prošlo, ne mogu da se ubijem. Slika je daleko od vulgarne i provokativne, svakako nije bila namenjena širokom auditorijumu, jer da jeste malo bih se sredila. S obzirom da imam vezu na daljinu to je razumljivo. Žao mi je što je tako ispalo, nije neka fotka, ali ja se svima izvinjavam - ispričala je Edita ranije za „Grandonline“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike