Kao sestre! Majka Edite Aradinović se borila sa teškom bolešću, a prava je lepotica (FOTO)

13.10.2021

20:30

0

Pevačica nije odolela, a da pratiocima ne pokaže od koga je nasledila lepotu

Kao sestre! Majka Edite Aradinović se borila sa teškom bolešću, a prava je lepotica (FOTO)
Edita Aradinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Edita Aradinović se pohvalila da ima najlepšu majku na svetu. Naime, dok se snimala za Instagram, ona nije odolela, a da pratiocima ne pokaže ženu od koje je nasledila lepotu.

Kao što se može primetiti, Edita i te kako liči na svoju mamu, imaju identične crte lica i široki osmeh, a mnogi komentarišu i da su sestre, zbog Florijinog mladalačkog izgleda. 

Instagram printscreen/editaaradinovic
 

Pevačica je veoma vezana za nju, a ranije je pričala koliko joj je teško bilo kada je saznala da njena majka ima rak dojke. 

- Saznala je da ima rak baš u trenutku kad sam krenula u priču s "Ministarkama". To su bili najteži trenuci za mene. Morala sam da pevam, a nisam znala hoće li mama dočekati jutro. Uspela sam da sakrijem svoju tugu. Muzika i naša publika su mi pomogli da se izvučem i izdržim - objasnila je Edita.

ATAImages/ A.A.
 

Sestre Aradinović u više navrata su isticale da je njihova majka pravi heroj.

- Prošla je kroz pakao, a nas je poštedela. Nije dala da idemo s njom na hemoterapiju. Nije htela dodatno da patimo. Edita i ja smo sve to izgurale. Mama jednom godišnje mora na zračenje i moli se da joj se bolest ne vrati - ispričala je svojevremeno Indira Aradinović Indi. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike