Odlučila je - ne želi da se uda: Edita Aradinović izgubila je veru u ljubav

03.08.2021

08:15 >> 08:25

0

Pevačica nije otkrila da li ovakva izjava znači da više nema partnera

Odlučila je - ne želi da se uda: Edita Aradinović izgubila je veru u ljubav
Copyright Edita Aradinović, Antonio Ahel/ATAImages

Edita Aradinović jasno je iznela stav da ne želi da se uda, iako ne krije da traga za iskrenom i pravom ljubavi za ceo život.

Pevačica je otkrila da li je nekada bila izigrana u emotivnim odnosima i da li bi oprostila prevaru.

– Verovatno da bih, zavisi od okolnosti i ljubavi prema partneru, ali gledam da do toga ne dođe. Zato mislim da se nikad neću udati! Još uvek nisam upoznala muškarca koji će mi vratiti veru u ljubav bez prevare – iskrena je pevačica koja nije želela da detaljiše da li to znači da je njenoj trenutnoj vezi, sa muškarcem koga već duži vremenski period krije od javnosti, došao kraj.

pročitajte još

Na društvenim mrežama Edita neretko dobija komplimente na račun svog izgleda. Ona se posvetila zdravom načinu života, te redovno vežba i pazi na ishranu. Ne krije da joj epitet najseksepilnije pevačice mlađe generacije jako prija.

– I ja sam sebe počela da doživljavam tako, i sve što sam starija se bolje nosim sa svojim govorom tela, dopada mi se ova koža u kojoj sam i drago mi je ako me i drugi tako doživljavaju – iskrena je pevačica.

Edita Aradinović ATAImages/Antonio Ahel

Ona se, takođe, osvrnula i na trenutni pokret na društvenim mrežama koji nosi naziv “prirodna žena”, a ima za cilj da pokaže da su žene bez šminke, filtera i estetskih operacija jednako lepe i da nema potrebe da se stide svog izgleda. Kako je i sama nedavno rešila da smanji usne i vrati se prirodnijem izgledu, Edita ne krije da je vremenom naučila da je manje zapravo više.

Edita Aradinović, Antonio Ahel/ATAImages

– Estetski zahvati nisu nastali zadnjih deset godina nego pitaj boga koliko decenija unazad i pre nego što sam se rodila, ali ću naravno svoju društvenu platformu iskoristiti u najbolje i najzdravije svrhe. Sve što je umereno je i lepo, nije za svakog estetika ista. Nekome je malo mnogo, i obrnuto! Pustimo ljude da žive, ko hoće da bude prirodan neka bude. Ko neće, ima pravo da živi i radi kako se oseća. Podržavam svakako prirodnu lepotu – zaključila je za Blic Aradinovićeva.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike