Šta se desi kad zapevaju pobednik „Zvezda Granda” i supruga Saše Popovića? (FOTO)

30.10.2021

19:39

0

Suzana Jovanović je udružila glas sa Banetom Mojićevićem

Šta se desi kad zapevaju pobednik „Zvezda Granda” i supruga Saše Popovića? (FOTO)
Saša Popović i Suzana Jovanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Na Instagram stranici koja neguje i prati sva dešavanja iz sveta šoubiza pojavila se fotografija supruge direktora „Zvezda Granda”, Suzane Jovanović i pobednika prve sezone pomenutog takmičenja Baneta Mojićevića

Naime, Suzana i Bane su se latili mikrofona i zajedno zapevali, taj trenutak je zabeležen i fotografijom, a ono što je sigurno jeste da su svi prisutni uživali u njihovoj izvedbi. Poznato je da Popović i njegova žena poštuju i održavaju kontakt sa decom „Granda”, te ova slika uopšte ne čudi. 

 

 

Podsetimo, Suzana i Saša su velika podrška jedno drugome, kako u životu, a tako i u karijeri. Popović ne krije da je uložio veliki novac u novi album svoje supruge, a ona je za medije otkrila da je dala predlog svom partneru da se snimi film o „Zvezdama Granda”. 

- Ja sam mu dala ideju da naprave film i seriju o žiriju „Zvezda Granda“ i o dešavanjima na estradi.  Ali da glumci budu pevači a ne glumci da se angažuju. Rekla sam mu kad bude imao vremena da se posveti sebi, da razmisli da scenarista napiše neki baš dobar scenario. Verujte mi da bi to bilo nešto najgledanije u zemlji - rekla je Suzana Jovanović za „Grand Online“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike