Ceca i JK zajedno u "Zvezdama Granda"? Ražnatovićka burno odreagovala (VIDEO)

26.10.2021

14:39

1

Autor: Marija Mitić

Popović je oduvek pravio iznenađenja u emisijama, pa pojedinci smatraju da bi i ovako nešto mogao da osmisli. Pevačica se međutim unervozila i na samu pomisao na takav scenario

Ceca i JK zajedno u "Zvezdama Granda"? Ražnatovićka burno odreagovala (VIDEO)
ceca sasa karleusa - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Čelnici muzičkog šou programa "Zvezde Granda" izazvali su veliko iznenađenje kada su saopštili da će na umesto Jelene Karleuše u takmičenje doći njena ljuta rivalka Ceca Ražnatović, a nijedna od njih dve nije govorila dosad o tom poslovnom poduhvatu.

Dok Karleuša mudro ćuti, Ceca se pojavljuje nasmejana na snimanjima, a tu situaciju "zakuvao" je direktor "Zvezda Granda" Saša Popović. Kako je oduvek i pravio iznenađenja u emisijama, idejnom tvorcu bi, tvrde pojedini članovi žirija, apsolutno moglo da padne na pamet da u jednoj od emisija ugosti upravo Jelenu, što bi, verujemo, bilo veoma zanimljivo širokom auditorijumu.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Tokom prethodnih godina, osim stalnih članova žirija, u emisijama se pojavljivao upravo tajanstveni član žirija, pa smo shodno tome upitali Cecu kako bi reagovala kada bi se na tom mestu našla Karleuša.

- Na to pitanje uopšte neću da odgovaram zato što je to prosto nemoguće - rekla je Ceca za 24sedam, a kada smo je zamolili za odgovor i rekli da je to samo hipotetičko pitanja, pevačica se unervozila pa rekla:

24sedam/M.M.
 

- Nemojte molim vas da pravite problem tamo gde ga nema, evo, odgovorila sam vam iste sekunde - rekla je pevačica kojoj evidentno nije bilo prijatno na pomen ljute rivalke.

24sedam/M.M.
 

Ipak, za razliku od nje, Đorđe David misli da je to itekako moguće, budući da Popović ima "lude", kako kaže, i nepredvidive ideje.

- To me ne bi iznenadilo jer je Popović ozbiljan čarobnjak u ovom poslu i čovek koji je spreman na sve. Njemu se ideje bukvalno rađaju preko noći. Sve što je do sada uradio u takmičenju ispostavilo se kao sedmica na lotou, što je jako važno u ovom šou programu - rekao je Đorđe za 24sedam. 

Pozvali smo i Karleušu kako bismo je upitali da li bi pristala zbog posla da se nađe u isto mesto i na istom mestu sa Ražnatovićkom, ali njen pi-ar nije odgovarao na naše pozive.

Opširnije o eventualnom dolasku Karleuše u "Zvezde Granda" pogledajte u video prilozima koji slede.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike