Pored njega se osećala kao princeza: Ovako su Zlata Petrović i Saša Popović izgledali dok su bili u vezi (FOTO)

28.10.2021

21:40

0

Zabavljali su se dve burne godine, a onda je svako krenuo svojim putem

Pored njega se osećala kao princeza: Ovako su Zlata Petrović i Saša Popović izgledali dok su bili u vezi (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Poznato je da su Zlata Petrović i Saša Popović davnih dana bili u ljubavnoj vezi i to čak dve godine, a tek sada se pojavila njihova zajednička fotografija iz tog vremena.

Zlata Petrović Printscreen TV Sezam
 

Na jednom poznatom nalogu na Instagramu nalazi se fotografija pevačice i direktora "Granda" iz, reklo bi se, nekog provoda, gde su pozirali nasmejani.

ATA Images/Antonio Ahel
 

Zlata je nedavno, u jednom intervjuu, govorila o Saši, te navela da je izuzetno dobar i sposoban čovek, te da ga je uvek iskreno volela, cenila i poštovala.

 

 

- Sale i ja smo bili dve godine zajedno. Mislim da je on tad bio direktor „Zama“ i radio je sa Slatkim grehom. Viđali smo se kad smo bili u prilici, često i kod njega u Novom Sadu. Ma on je bio i ostao predivan. Takav čovek se više ne rađa, majke mi moje. Pored njega sam se osećala kao princeza. On je vatra u krevetu! Jao, šta pričam?! Nikada mi nije bilo bitno da li je u krevetu dobar ili loš. Muškarci me nikada nisu privlačili po tome kakvi su u krevetu. Volela sam njihove osobine, a Sale je pripadao mojoj energiji - izjavila je pevačica za "Kurir Stars".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike