Bane Mojićević o ponižavanju na nastupima: Dešavalo se da dođem, a gazda kluba mi kaže da se šalio

27.02.2021

09:21 >> 09:02

0

Autor: D. Božović

Pevač se prisetio perioda kada je radio i neprijatnosti koje je imao sa vlasnicima kafana u kojima je nastupao

Bane Mojićević o ponižavanju na nastupima: Dešavalo se da dođem, a gazda kluba mi kaže da se šalio
Copyright Bane Mojićević ATAImages/Stefan Tomašević

Pevač Bane Mojićević, kao ni većina njegovih kolega nisu nastupali gotovo godinu dana, a sada se pevač prisetio zlatnog perioda i otkriva da mu nedostaju nastupi, ali  ne i neprijatnosti koje je doživeo sa gazdama klubova i kafana. Naime, pevač ističe da mu nedostaju nastupi, ali ne krije da je nekoliko puta imao priliku da mu gazda kluba u kojem nastupa kaže da se šalio i da poziv ne važi.

– Kada sam češće radio nastupe u klobovim, a i lokalima, dešavalo se da odem na neko NN mesto, i da kažu samo: „Šalili smo se”. A kada si na tuđem terenu možeš samo da se zahvališ i odeš – rekao je Bane Mojićević.

Bane je prošle godine okončao brak s suprugom Milicom, sa kojom ima ćerku i sina, a sada je objasnio da se on i supruga trude da njihova deca ne osete promenu i da ide sve u pravom smeru što se tiče vaspitavanja.

Stefan Tomašević/ATAImages

– Trudim se da nemaju tajne, da su slobodni da mi kažu sve što im je napameti i što im je važno. Za sada sam zadovoljan kakav odnos gradim sa decom, a i ona jako lepo funkcioniše i brine o njima – priča pevač.

Bane je priznao da je slobodan momak, trenutno ne razmišlja o novoj romansi, ali kako kaže, vremenom bi voleo da se nešto na emotivnom polju promeni.

Sve samo na nivou druženja, nikakvo jače uplitanje u izgradnju nekog odnosa. Bar za sada, ali nikad ne znam šta će da mi se dogodi i šta me čeka iza ćoška. Voleo bih da mi se nešto lepo i kvalitetno dogodi na tom polju – ispričao je Mojićević u emisiji „Premijera”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike