„Želja mi je da odem na kafu sa Popovićem!" Zorja Pajić otkriva i šta bi da pita direktora!

21.10.2021

21:38

0

Autor: M. Gudžulić

Tokom poznatog takmičenja su svakako ostvarili veoma lep odnos

„Želja mi je da odem na kafu sa Popovićem!" Zorja Pajić otkriva i šta bi da pita direktora!
Zorja Pajić Printscreen ,,Grand Magazin" - Copyright Printscreen ,,Grand Magazin"

Zorja Pajić, iako jedan od favorita iz protekle sezone „Zvezda Granda", mnoge je iznenadila još odlukom da se prijavi za poznato muzičko takmičenje. Tokom učešća, inače, osim s ostalim kandidatima i članovima žirija, dobar odnos je uspela da ostvari i sa direktorom Sašom Popovićem, s kojim bi takođe, kako priznaje, volela i da ode na kafu.

- Bilo je čudno i meni i mojoj porodici, ali to je šou koji najduže traje. Mnogi su pokušali da dobiju taj domet koji imaju „Zvezde Granda" ali nijedan se nije zadržao tako da sam shvatila da ovo jeste najgledaniji šou sa tradicijom - počela je ona za „Grand magazin", pa se zatim dotakla i njenog učešća.

Zorja Pajić ,,Zvezde Granda” screenshot
 

- Nikada nisam sunjala u sebe niti da ću ispasti. Imaš grč u stomaku kada si u baražu, ali znala sam nakon prvog kruga da može biti samo bolje. I da sam ispala ne bi mi bilo krivo niti bih se kajala - iskrena je bila Zorja.

Kada ju je voditeljka upitala da li je tačno da želi da popije kafu sa Sašom Popovićem - kao iz topa odgovorila je potvrdno.

- Saša Popović mene jako voli, ja sam stekla takav utisak i mislim da bismo se lepo ispričali. Rekao mi je da imam dobru pesmu i da sam divna devojka, ali verujem da nema vremena za kafu od količine posla, ali eto, moj poziv stoji - otkrila je pevačica pa dodala da bi mu postavila i jako zanimljivo pitanje.

- Pitala bih ga jel namešteno (smeh). Šalim se, naravno - zaključila je Zorja.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike