Zbog preloma kičme glumica hitno hospitalizovana! Fotografijom iz bolničke postelje zabrinula javnost (FOTO)

31.10.2021

07:15

0

Sari Pariš ovo, inače, nije prvi put da na Instagramu „zaustavi vreme". Pre tri godine, jezivim prizorom sa zimovanja napravila je opšti haos

Zbog preloma kičme glumica hitno hospitalizovana! Fotografijom iz bolničke postelje zabrinula javnost (FOTO)
Sara Pariš STV Player, Youtube Screenshot - Copyright STV Player, Youtube Screenshot

Sara Pariš, zvezda „Bancroft-a", zabrinula je mnoge pošto se oglasila iz bolničke postelje u Turskoj, te istakla da će se u ovoj zemlji zadržati još nekoliko dana. Zbog preloma kičme je, naime, bila hitno hospitalizovana, a čim je pala - znala je da joj se odmor pretvorio u noćnu moru. 

- Slomljeno rebro? Ne, ne, to nije dovoljno. Hajde da u priču uvedemo pad na izuzetno tvrdu površinu, koji rezultira prelomom kičme... Da, tako je bolje - u sarkastičnom tonu je pisala Sara.

 

 

- Ostaću nekoliko dana više u Turskoj, ali ne na odmoru. U jednoj sam njihovoj bolnici ovde, lokalnoj. Život baš zna kako da me pređe - zaključila je glumica, kojoj ovo inače nije prvi put da šokira povredom na društvenim mrežama.

Jeziv prizor

Sara je, naime, 2018. godine polomila nogu na zimovanju, pa je po jednako hitnom postupku bila prebačena u „Royal Hampshire County" bolnicu u Vinčesteru.

Sara Pariš Instagram screesnhot
 

- Sinoć oka nisam sklopila. Na jakim sam lekovima, ali i dalje u bolovima. Pouka priče je da su plastične sanke za lagano spuštanje, a ne zamena za snoubord - poručil je ona uz tadašnju objavu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike