Popustile šarke, pa joj vrata pala na glavu usred lokala! Lo Bozvort: Nezgoda sa proslave mogla je skupo da me košta!

21.03.2021

07:15 >> 01:09

0

Televizijska ličnost u kratkom razgovoru objasnila je da se dugo mučila kada je pokušavala da se izrazi i da pojedinih stvari nikako nije mogla da se seti, ?

Popustile šarke, pa joj vrata pala na glavu usred lokala! Lo Bozvort: Nezgoda sa proslave mogla je skupo da me košta!
Copyright Lo Bozvort Profimedia

Lo Bozvort, nekadašnja zvezda šoua „The Hills”, „Laguna Beach: The Real Orange County” i osnivač „Love Wellness-a”, na proslavi rođendana jedne prijateljice u martu 2019. godine doživla je strašnu nezgodu, kada su šarke popustile pa su joj vrata pala na glavu. U kratkom razgovoru za „E!” osvrnula se na nemili događaj pa objasnila da se dugo zatim borila pokušavajući da razgovara, te da se pojedinih stvari uopšte nije ni sećala, što ju je dodatno plašilo.

– Teško mi je da se izrazim čak i sada – priznala je ona, govoreći o borbi koju već neko vreme tiho vodi, podalje od javnosti.

U ispovesti na društvenoj mreži Instagram, istakla je kako je u strašnom trenutku pala i izgubila svest, a dok su je prevezli do bolnice rane su bile i više nego očigledne.

Pročitajte još:

– Imala sam neku izraslinu na glavi u masnicu na oku. Doktor mi je rekao da, da su vrata udarila samo još malo pozadi, da bi povreda bila još ozbiljnija – pričala je Lo, koja je dugo morala isključivo da leži i ne ggleda u ekrane telefona ili kompjutera duže od nekoliko minuta.

– Sećanje mi je bilo katastrofa, prvih nekoliko nedelja oporavka gotovo i da ne pamtim. Bila sam mnogo uplašena. Plus, nisam više znala neke jednostavne stvari, na primer, nisam mogla da uvidim razliku između novčića, po… Trideset sekudi bih se baš prisećala svega što sam nekad jednostavno znala „u pola dana ili noći”. Kada su počele vežbe, tek sam tad shvatila koliko sam „otišla unazad” i rekla sam sebi da moram da usporim tempo (kako bih se vratila na staro).

Što se tiče posla – kolege su je odmenile, ne bi li dobila na vremenu.

– Moj tim je uskočio i preuzeo kormilo. Porodica, prijatelji, svi su samo navijali za mene, bili tu i trudili se da me razumeju i sve kroz šta prolazim.

Ipak, sačekala je dosta dok svoju priču putem društvenih mreža nije podelila sa svetom.

Pročitajte još:

– Oklevala sam, jer sam se plašila – šta ako se samo žalim, ako ovo nije ozbiljno… – rekla je Bozvortova, koja je isprva u teškim trenucima objavljivala fotografije „iz šteka” koje se uklapaju u već ustanovljenu temu njenog profila.

Širi krug prijatelja takođe nije imao pojma zašto odlaže planove te da li je i koliko zaista sve pod kontrolom.

– Nezgodno je kad izgledate kao da je sve u redu, ali se ne osećate tako. Verovatno bih i ja bila jedna od onih koji bi nekome rekli: „Izgledaš dobro” i pozivala u izlaske, večere… Pitala se zašto ta osoba neće ili ne može. Bilo je ljudi koji su se pitali šta to meni fali.

Na svu tu muku, međutim, tri meseca posle nezgode ustanovljena joj je i mononukleoza. Isprva joj nije bilo jasno – kako, da bi kasnije shvatila da je stres verovatno u telo pokrenuo uspavani Epštajn-Barov virus.

– Nekada sam bila jedna od onih koje bi odustajale kada postane baš teško. Sad sam se promenila. Redovno vežbam, zdravo se hranim, nisam više osetljiva kao ranije, bol, takođe, mnogo bolje podnosim. Držim se i idem samo pravo. Samo napred. Postala sam ta osoba. Ne stagniram, samo se dalje razvijam i to me ispunjava svakodnevno – zaključila je ona.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike