Džordž Kluni pijan otišao na posao: Tekst nisam zaboravio, ali su zbog povrede tuđom glavom morali da kriju polovinu moje!

23.01.2021

12:20 >> 11:59

0

Kasno je saznao da idućeg dana mora ranije da se pojavi na setu, pa se opustio i zaboravio na obaveze

Džordž Kluni pijan otišao na posao: Tekst nisam zaboravio, ali su zbog povrede tuđom glavom morali da kriju polovinu moje!
Copyright Džordž Kluni Profimedia

Džordž Kluni preisetio se ozbijnog pijanstva, koje se dogodilo u vreme snimanja romantične komedije „Jednog lepog dana” sa Mišel Fajfer, iz 1996. godine. Glumac je u „Actors on Actors” objasnio kako se na setu pojavio u dogovoreno vreme, ali toliko se osećajući na alkohol, da mu nije bilo pomoći. Između ostalog, doživeo je i nezgodu taj dan, povredivši očnu duplju do te mere da su na snimanju taj deo lica morali da mu kriju, zbog otekline.

Pročitajte još:

Naglasio je na samom početku priče da mu pijanstvo uopšte nije bilo u planu, te da je sve samo – vrlo nesrećni sled događaja. Naime, za pomeranje vrremena snimanja saznao je neočekivano i pošto se vratio iz grada.

– Probudio sam se u pet ujutru i mislio sam da se osećam sasvim u redu. Međutim, kada sam video svoj odraz u ogledalu, bilo mi je jasno da sam i dalje pijan… Otišao sam na set, a ona (Mišel) je došla do moje prikolice, sela, pogledala me, a ja sam samo izustio kako nisam znao da tako rano imamo scenu. Ona je za mnom dodala kako sam i dalje pijan, očigledno. Nije da sam zaboravio tekst, ali taj miris koji sam širio, alkohola… Nije mi bilo pomoći, a prskali smo okolo šta smo stigli – pričao je Kluni.

Kroz scenu su prošli sasvim dobro, iznenađujuće, ali Džordća je čekao još jedan peh tog dana. Naime, na basketu sa ekipom tokom pauze za ručak „popio je” još i lakat u oko. Polovina lica brzo mu je bila otekla, toliko da su svi ozbiljno razmišljali da li će moći da nastavi da radi.

– To je oticalo i oticalo, ali bio sam siguran da mogu da snimam. To sam i rekao. Sećam se, pak, da su mi tu polovinu lica u kadru krili detetom! – otkrio je, ali raspored snimanja ipak se promenio, tako da on dobije malo vremena da se oporavi.

Mišel ga je tada upitala kako je i da li danas ima problema s tim okom, na šta se glumac našlio:

– Ma, sve je u redu, bude samo malo problem dok kijam – nasmejao se, pa joj i namignuo on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike