Dizajner konačno o hororu koji ga je zadesio u kući: Završio osakaćen, pa punu godinu ovako krio rane! (FOTO)

10.10.2021

14:15

0

Posle eksplozije kamina se probudio u bolnici u kojoj su, naglašava, posebno brinuli o njemu, pored svih pacijenata koji su se borili protiv kovida

Dizajner konačno o hororu koji ga je zadesio u kući: Završio osakaćen, pa punu godinu ovako krio rane! (FOTO)
Olivije Rusten Profimedia - Copyright Profimedia

Olivije Rusten, dizajner i kreativni direktor jednog od najpoznatijih modnih brendova, protekle godine doživeo je pravi pakao pošto je u njegovoj kući eksplodirao kamin. Sada, kada je rešio da progovori o svemu, uz jezive fotografije istakao je kako je bilo momenata i kada su mu se ljudi smejali dok se on krio kako je znao i umeo, strahujući da će mu, između ostalog, ožiljci značajno uticati na imidž koji je izgradio.

- Ovo je bilo pre godinu dana. Sada, konačno sam spreman da podelim sve ovo. Predugo sam to krio i vreme je da znate. Pre tačno godinu dana, kamin u mojoj kući je eksplodirao. Sledećeg jutra sam se probudio u Parizu u bolnici. Profesionalci koji su u to vreme imali kovid pacijente i te kako su brinuli o meni... - počeo je on.

- Uradio sam sve da sakrijem ovo od što više ljudi, čuvao tajnu sa prijateljima i timom. Da budem iskren, ne znam zbog čega me je toliko bilo sramota, možda zbog opsesije savršenstvom koje je poznato u modi, kao i ličnih nesigurnosti... Dok sam se oporavljao, radio sam dan i noć i pravio kolekcije, a krio ožiljke pod maskama, rolkama, dugim rukavima i prstenjem - dodao je.

- Shvatio sam da je moć društvenih mreža da pokažete ono što želite. To je naš novi svet. Sada, godinu dana kasnije ja sam izlečen, srećan i zdrav. Sada shvatam koliko sam blagosloven... Počeo sam novo poglavlje sa osmehom na licu - zaključio je u svojoj objavi Olivije.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike