Napuklo mu i rebro kad je pao! Nik Džonas prekinuo tišinu posle nezgode: Ne žalim se, moglo je i gore!

19.05.2021

06:05 >> 06:06

0

Pevač je protekle nedelje bio na kratko i hospitalizovan zbog povreda

Napuklo mu i rebro kad je pao! Nik Džonas prekinuo tišinu posle nezgode: Ne žalim se, moglo je i gore!
Copyright Nik Džonas Profimedia

Nik Džonas doživeo je nezgodu u nedelju, 15. maja, kada je na kratko bio i hospitalizovan zbog pada sa bicikla. Pošto se vratio na set za „The Voice”, odmah je progovorio o modricama koje su mu ostale. Kad je pao, inače, bilo mu je napuklo i rebro, pa je to bio glavni razlog zašto je završio u bolnici. Prema njegovim rečima, pak, pošto je prekinuo tišinu – na dobrom je putu da je u potpunosti oporavi i zato se ovako brzo i vratio poslu.

Niko Džonas Profimedia

– Veoma sam srećan što sam ovde – istakao je na snimanju emisije: Nepuklo mi je i rebro, nemam samo ove modrice, posekotine… Baš sam se bio „prosuo”. Ali, na putu sam oporavka. Sećam se i boljih dana, ali ne mogu da se žalim, moglo je da bude i ozbiljnije. Voleo bih još samo da dodam da, ukoliko primetite da mi fali energije, da je zbog povrede, eto. I da, Blejk, molim te nemoj da me zasmejavaš, boli me kad se smejem – poručio je kolegi.

Podsetimo, kad je vest o nezgodi za vikend objavio TMZ, brojni Džonasovi fanovi nisu krili koliko su se zabrinuli za pvača, u tom trenutku – još uvek nesvesni šta se tačno odvilo. Nik je bio i hospitalizovan na kratko vreme zbog povreda, ali je već u nedelju uveče pušten kući.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike