Kako je Topalko upoznao Vesnu: Imao je 19 godina i ona nije htela ni da ga pogleda!

30.10.2021

09:15

0

Bend s kojim je nastupala ga je pozvao u Nikšić, a pošto su prethodnog pevača pretukli - pristao je, ali za isvesnu sumu novca...

Kako je Topalko upoznao Vesnu: Imao je 19 godina i ona nije htela ni da ga pogleda!
Milan Topalović Topalko - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milan Topalović Topalko je suprugu Vesnu upoznao kada je imao 19 godina. Tada, ona je bila prilično zatvorena i nije htela ni da ga pogleda. Zato je morao da joj pokaže da je „jedan od normalnih", a onda i da se dokaže pred momcima iz benda s kojim je nastupala.

- Ja sam je upoznao kada sam imao 19 godina. Bend čiji je član bila i Vesna, zvao me je da idemo u Nikšić da pevam s njima. U to vreme je bilo rizično ići tamo. Prethodnog pevača su pretukli, a ja sam pristao da idem ako mi plate... Kada sam je upoznao delovala je prilično zatvoreno za ljude koje prvi put vidi. Naročito prema meni. Sedeli smo zajedno, niti je htela da priča sa mnom, niti da me pogleda, ništa - pričao je on, pa naglasio kako i kada je uspeo da pridobije njene simpatije, bend nije bio zadovoljan.

- Ona nije želela da bend zna, a oni su bili uporni da je svako veče ispraćaju do njene sobe i onda muke. Viđali smo se preko dana neko vreme, a kada smo počeli da se zabavljamo kolegama iz benda nije bilo pravo - rekao je Topalko.

Nagovorili je na raskid!

U jednom trenutku, međutim, bend je nagovorio Vesnu da raskine sa Topalkom i nisu bili zajedno pola godine! Pri sledećem susretu su se, ipak, dogovorili da rade zajedno.

Od tada se nisu razdvajali.

- Videla si da nisam lud, da sam normalan, pevam, ti pevaš, 'ajmo da radimo zajedno, pusti šta ljudi pričaju - rekao joj je tada, pa se zatim i prisetio kako je saznao da će postati tata. 

„Jesi li trudna ili si možda trudna?"

Milan Topalović Topalko sa suprugom Vesnom ATAImages/Antonio Ahel
 

Na jednom nastupu, Topalko je primetio da je Vesna slaba i da jedva peva. Rekao joj je da ide u sobu ako joj nije dobro, a ona mu odgovorila:

- Pa, možda sam trudna!

- Jesi li trudna ili si možda trudna? - upitao ju je tada on, na šta je ona odgovorila: „Jesam", otkrio je pevač u emisiji „Od A do Da".

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike