Od instagramerke do domaćice! Helena Topalović pokazala svoje drugo lice: Sama razvija kore (FOTO)

14.10.2021

07:15

1

Pevačeva ćerka je pokazala da se odlično snalazi u kuhinji

Od instagramerke do domaćice! Helena Topalović pokazala svoje drugo lice: Sama razvija kore (FOTO)
Screenshot_14 - Copyright Instagram printscreen/helena_topalovic

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, privlači veliku pažnju javnosti svakim svojim postupkom, a nedavno je bila u žiži javnosti zbog udaje za Dragana Aleksića, koji je bio oženjen voditeljkom Jovanom Dimitrijević. 

Uprkos tome što na Instagramu neprestano objavljuje fotografije u provokativnim izdanjima, te je često na meti negativnih komentara, Helena je pokazala i svoju drugu stranu, zbog čega će mnogi promeniti mišljenje o njoj.

Naime, Topalkova naslednica je pokazala da je iz kuće ponela lepe manire, ali i da je naučila da kuva. Kako je sada udata, ona je svom dragom spremila gibanicu, i to od razvijenih, domaćih kora, a kada je specijalitet bio gotov, ona se pohvalila pitom koja je njenih ruku delo. 

- Hvala mojoj strini Bilji što me je naučila ovim lepim stvarima - napisala je ona na jednoj od objava.

 

 

Podsetimo, Helena se venčala daleko od znatiželjnih pogleda i u krugu najbližih, a o njenoj raskošnoj venčanici se i te kako pričalo.

Sudbonosno da izgovorila je u prelepoj “prljavo beloj” venčanici, dubokog dekoltea, i velikih “puf” rukava, sa, do poda, dugačkim velom. U donjem delu haljina je veoma masivna i sa dugim šlepom, pa je tako Helena odisala elegancijom i prefinjenošću.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike