Topalko preplakao zbog ćerkine udaje! Prvi put progovorio o njenoj trudnoći i venčanju!

28.09.2021

09:50

0

Folker je ispričao da je slavlje bilo bez muzike

Topalko preplakao zbog ćerkine udaje! Prvi put progovorio o njenoj trudnoći i venčanju!
Helena i Milan Topalović Topalko - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ćerka Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, nedavno je stala na ludi kamen, a sada se posle venčanja prvi put oglasio i njen otac.

Helena Topalović Aleksić, Printscreen Instagram/Helena Topalović Aleksić
 

- Venčanje moje ćerke je naša intimna stvar i mi o tome ne možemo javno da pričamo. To da li je trudna i da li ću ja mlad postati deda, ne bih da komentarišem. Venčanje nije bilo tajno, samo smo organizovali intimnu proslavu za najbliže. Mi to tako radimo, ne želimo da na sva zvona obaveštavamo javnost. Samo želimo da imamo život, a ne rijaliti program kao neki drugi - započeo je Topalko, pa nastavio:

Instagram printscreen/gagoaleksic
 

- Srećan samo kao i svaki otac kada uda ćerku. Nisam imao priliku da zapevam, jer nismo imali muziku uopšte, bilo je intimno uz ručak bez buke i halabuke. Zaplakao sam, odnosno otplakao, ali pre venčanja jer se mlada udala - rekao je pevač za "Star".

 

 

Podsetimo, Helena do danas nije objavila fotografiju svog supruga, ali je 24sedam uspeo da uslika Topalkovu ćerku dan posle venčanja. Iako nisu pravili veliku svadbu, mladenci su, kako smo saznali, otputovali na medeni mesec na Sejšele.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike