Posle ćerke i Topalkova supruga promenila lični opis: Pevačica podlegla trendu estetskih intervencija (FOTO)

23.10.2021

15:37

0

Autor: Marija Mitić

Osim uvećanja usana izvesno je da je Vesna istetovirala obrve, a verovatno se podvrgla i tretmanima botoksa kao i podizanja kapaka i popunjavanja jagodica

Posle ćerke i Topalkova supruga promenila lični opis: Pevačica podlegla trendu estetskih intervencija (FOTO)
topalko i vesna - Copyright ATAImages/ A.A.

Supruga Milana Topalovića Topalka, Vesna, koja je takođe pevačica, drastično je promenila svoj izgled u proteklih nekoliko meseci.

Kako Vesnu nismo dugo imali prilike da vidimo u javnosti, jedna fotografija koja je sada osvanula definitivno svedoči o par estetskih korekcija koje je imala na licu.

ATAImages/ A.A.
 

Osim uvećanja usana, o čemu je Topalko i javno govorio, izvesno je da je Vesna istetovirala obrve, a verovatno se podvrgla i tretmanima botoksa kao i podizanja kapaka i popunjavanja jagodica.

 

 

U komentarima ispod ovih slika pre i posle pevačicinih estetskih intervencija, kao i evidentnog ulepšavanja same fotografije, nizali su se razni komentari, a pojedini korisnici društvenih mreža saglasni su da se Vesna toliko izmenila da bi morala da promeni i dokumenta.

 - Ova gospođa je morala i dokumenta da menja, - Au Bože, ja sam pomislila da su mama i ćerka, - Sad mama i cerka opet liče, sredio ih isti plastičar - bili su samo neki od komentara.

Inače poznato je da je ćerka Milana Topalovića Topalka i Vesne, Helena, drastično promenila svoj izgled, pa je tako postala jedna od najpoželjnijih devojaka sa naše javne scene.

 

 

- Jeste, stavljala je nešto u usne, ali ne znam šta. Ne razumem se u te medicinske metode. Znam samo da je sva natekla kao da su je ose izujedale (smeh) - rekao je ranije folker za domaće medije o uvećanju usana svoje supruge.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike