Saša Vidić brutalno isprozivao Cecu, pa otkrio zašto se posvađala sa Milijem

29.10.2021

12:30

0

Autor: Marija Mitić

Smatra da "Zvezde Granda" Jeleninim odlaskom, a Ražnatovićkinim dolaskom gube na rejtingu

Saša Vidić brutalno isprozivao Cecu, pa otkrio zašto se posvađala sa Milijem
sasa_vidic_10062019_00003 - Copyright ATAImages/M. M.

Modni kreator i stilista Saša Vidić poznat je po svom britkom jeziku, ali i ratovima koje vodi na estradi. Između ostalih,on je u klinču bio sa Jelenom Karleušom i Svetlanom Cecom Ražnatović, a sada je prokomentarisao njihovu smenu u žiriju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

- To je kao kad više nisi saveznik sa Amerikom nego sa Severnom Korejom. Nikako mi se to ne sviđa, gledam, ali po navici. Ceca nema svoje mišljenje, mudruje. Njenim dolaskom šou je izgubio veliko tržište Hrvatske i Bosne jer znamo ko joj je bio muž. Ja se nadam da će gazda televizije biti mudar, pa napraviti opet "X faktor' jer mislim da je ovo zadnja sezona "Granda" - rekao je Vidić za Svet, a potom izneo mišljenje o svađi Cece i Milija, kao i šta ju je prouzrokovalo.

ATAImages/M. M.
 

- Nešto mu pevala, kao Ceca časti. Ma, šta častiš, k*čko? Njihov problem je nastao posle koncerta na Ušću, posvađali su se oko raspodele para od koncerta. Ona je smatrala da treba da uzme više, a on drugačije. Oboje su dobili i neka super kola i sve je bilo cici-mici. Posle toga smo išli u Bugarsku, gde je ona pevala. I u hotelu njih dvoje su se pokačili oko para. To je bilo u njenom apartmanu. I tad su prekinuli saradnju. Ma, koliki ološ moraš da budeš da te čak i sa sahrane oteraju - kaže dizajner i osvrće se na to što je pevačica Ivana Peters sada u Svetlaninom mentorskom timu u "Zvezdama Granda", baš kao što je ranije, samo uz Miru Škorić, bila u Karleušinom.

- Pa sigurno nije mogla svoju ćerku da uzme kao pomoć. Ivana Peters nema para, žena mora da radi. Ali, Ivana kao takva bez Mire Škorić u timu ti je kao u cipela na štiklu, ali bez štikle, znači nemoguća misija. Ivana je ok, ali sa ovom neće moći ništa da uradi, fali im. Ja samo čekam da se Mira vrati tamo, pa da bude pravi šou. 

ATAImages/M. M.
 

Saša je takođe prokomentarisao i to što Jelena više nije deo ovog žirija, te istakao da ona time ništa ne gubi.

 - Ma, kakvi. Ja čekam da izbaci ovaj nov album i da svima j*be mater. Ona je jako voljena u narodu. Ne baš kao Brena i Čola, ali je topčina. Ovi su ispali bedni što joj nisu dali pare koje je tražila, ipak je ona njima donosila odličan program i popularnost. Sad me baš interesuje ko će da gleda one dve južnjakinje i Đorđa Davida, koji nalakira nokte u crno i misli da je to rokenrol - rekao je Vidić.

Inače, Saša Vidić i Ceca bili su nerazdvojni prijatelji skroo dve decenije, međutim, oni su poslednjih godina  u lošim odnosima, pa čak ni ne razgovaraju.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Svet

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike