Anastasija Ražnatović o zajedničkom životu sa dečkom i useljenju u novi stan, pomenula i udaju! (FOTO/VIDEO)

29.10.2021

07:15

0

Mlada pevačica je otkrila da li će se i kod nje uskoro čuti svadbena zvona

Anastasija Ražnatović o zajedničkom životu sa dečkom i useljenju u novi stan, pomenula i udaju! (FOTO/VIDEO)
anastasija raznatovic (4) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih devojaka mlađe generacije. Ona je pevačica, što joj je primaran posao, ali kako je prati milion ljudi na njenom nalogu na Instagramu, svoj uticaj koristi i za neke druge stvari. Nedavno se uselila sa dugogodišnjim dečkom Đorđem Kuljićem u novi stan, pa se postavilo pitanje i da li je brak sledeći korak. Za pripadnike medija na jednom gradskom događaju pevačica je progovorila na razne teme.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Koje je tačno tvoje zanimanje, s obzirom na to da te na Instagramu prati milion ljudi? Da li si ti pevačica, blogerka, influenserka? Gde se najviše pronalaziš?

- Ja sam pevačica, blogerka nisam jer blog nemam, može se reći da sam uticajna osoba na Instagramu, ali to ide uz moj posao. Što se tiče moje kozmetike, to sam uradila iz ljubavi jer smatram da mogu devojkama da ponudim nešto što je dobro i što ja koristim i tako mogu taj svoj uticaj da iskoristim i da nešto lepo učinim.

Priznala si da si radila neke korekcije na sebi, da li si zbog toga nailazila na ružne komentare?

- Ne mogu ja da idem od osobe do osobe da se pravdam, to nije smisao mog života niti želim da se bavim time. Svako ima svoje mišljenje, ja se bavim lepim stvarima. Drago mi je da neko misli da sam lepa i da mu se dopada moj izgled. U jednom trenutku sam rekla šta sam na sebi radila, nemam više ništa da dodam.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Otpočela si zajednički život sa dečkom Đorđem, da li je brak naredni korak i ko je najviše učestvovao u uređenju vašeg novog stana?

- Jesmo, počeli smo da živimo zajedno. Što se tiče svadbenih zvona, morala bih prvo da budem verena, a pošto nisam, ne znam šta da vam kažem, to ipak morate njega da pitate (smeh). Šalim se, naravno, napravili smo taj veći korak sada, uselili smo se zajedno u novi stan, uživamo zajedno, lepo nam je, ne žurimo nigde, ja smatram da sam i dalje mlada i da sve ide svojim tokom, nemam potrebu da nešto ozvaničavam papirom. Što se tiče kuvanja, sprema mi dostava (smeh). Nismo još imali žurku u stanu, i dalje ga tretiramo tako da ništa ne sme da padne (smeh). Zajedno smo učestvovali u sređivanju i uređenju.

Tvoja majka Ceca je rekla da si je ugostila u novom stanu, je l' donela poklon za useljenje?

- Nije još ništa, planirala je nešto, ali je onda odabrala nešto drugo, tek treba. Ali ipak ću ja da odlučim šta će to biti (smeh).

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Kako ti se čini Ceca u žiriju Zvezda Granda? Je l' ti žao kad je ostali članovi i kolege peckaju?

- Meni je ona super, nisam ni sumnjala da će biti odlična u tom projektu. Sama po sebi je dominantna žena, te čarke i to što se dešava, to je normalno, ali ona je inteligentna žena, zna šta priča, šta radi, u slučaju da neko pokušava da je isprovocira, ona zna šta radi i da vrati dva puta jače. Savetujemo se oko stajlinga, frizure, tako da sam uključena u neku ruku. Pričamo oko svega, investiram se u sve to. Mislim da u svemu treba imati meru, ne ide da ona bude gruba i agresivna, to nije u njenom karakteru, ona je dama, može kulturno i lepo da odgovori svakom ko joj stane na žulj. Zvala me je na probe sa kandidatima, ali nisam mogla da odem, no marljivo rade, šalje mi klipove sa kandidatima, vidim da joj je interesantno, zanimljivo joj je, radi nešto novo, a opet je njeno zanimanje, opet je muzika.

Šta je to još Anastasija rekla pogledajte u nastavku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike