Ceca ozdravila: Pevačica se pojavila na snimanju "Zvezda Granda" i to u kakvom izdanju! (FOTO)

28.10.2021

15:02

1

Zbog zdravstvenih problema juče nije mogla da prisustvuje snimanju, ali je danas mnogo bolje

Ceca ozdravila: Pevačica se pojavila na snimanju "Zvezda Granda" i to u kakvom izdanju! (FOTO)
zvezde_granda_26102021_0021 - Copyright G.G./ATAImages

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se danas na snimanju nove epizode muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", iako je juče izostala. Kako se moglo videti po zvaničnom Instagram nalogu ove emisije, čini se da oni snimaju novogodišnje epizode, pa su u vezi sa tim stajlinzi članova žirija bili izuzetno elegantni, a Ceca je prednjačila.

Instagram printscreen/zvezdegranda
 

Ona je, naime, stigla u kratkoj haljini celoj od cirkona koja je istakla sve njene atribute. Kosu je vezala u punđu, dok su efektne minđuše samo dodatno činile ovaj stajling boljim.

Podsetimo, pevačica se juče nije pojavila na snimanju "Zvezda Granda" jer ju je, kako su naveli, bolelo grlo i izgubila je glas. Iz produkcije su rekli da je veoma prehlađena, te da je morala da preskoči jučerašnju radnu obavezu, a umesto nje u žiriju je sedela Ivana Peters, koja inače sarađuje sa Cecom u pripremi kandidata za takmičenje.

Instagram printscreen/zvezdegranda
 

No, izgleda da se Ceca oseća sada mnogo bolje, a na snimanju je blistala, pa čak i ako se nije u potpunosti oporavila, pokazala je da je pravi profesionalac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike