Treba, brate, slušati srce! Zlata Petrović i danas pamti lepog Crnogorca s kojim je bila pre Peje

26.09.2021

10:22

0

Autor: M. Gudžulić

On, ističe, nikako nije mogao da podnese to što bi mu govorili: „Šta ćeš sa tom malom, kratkom, debeljuškastom", a zabavljali su se dve godine

Treba, brate, slušati srce! Zlata Petrović i danas pamti lepog Crnogorca s kojim je bila pre Peje
Zlata Petrović ATA Images/Antonio Ahel - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Razgovarajući o tome u kakvom je psihičkom stanju bila zbog svojih partnera i gde je najviše grešila kada je ljubav u pitanju, pevačica Zlata Petrović prisetila se lepog Crnogorca, s kojim je bila pre Peje. U emisiji „Magazin In" je naglasila kako su se zabavljali dve godine, a on se loše nosio s tim što bi ga često ispitivali „šta će sa tom malom, kratkom, debeljuškastom".

- Ništa me ne pitaj! Probaću da skratim priču... Imala sam pre Peje jednog momka, koji je bio abnormalno lep dečko. Jako je bitno što ovo govorim. Crnogorac, ponosan, imao je hiljadu devojaka koje su bile sve same lepotice. Mi smo se zabavljali dve godine i on nikako nije mogao da podnese da su svi govorili: „Hej, bre, šta ćeš sa tom malom, kratkom, debeljuškastom", on njima nikada nije mogao da objasni - otvoreno je rekla Sanji Marinković, ali nije se tu zaustavljala.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Naravno, kada je sve već uzelo maha i da su svi primetili da su on nenormalno zaljubio u mene, onda je krenuo da dovodi prijatelje kući da me upoznaju i da im dokaže da se kosio sa okolinom i srcem – dodala je.

Tri dana - tri dana, ali budi srećan!

- Ljudi imaju strašan problem okoline i budu u nesrećnim vezama, brakovima kako bi dobili šaku aplauza, a njihovo srce je tamo negde, međutim, ja govorim u svoje ime... Treba slušati, brate, svoje srce. Ako je tri dana - tri dana, ali budi srećan i zdravo, doviđenja – zaključila je Zlata.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike