Rodići su nam prijatelji! Zlata i Peja oduševljeni Natašom! Nemaju ništa protiv da im ona bude snaja

09.09.2021

14:59 >> 15:43

0

Autor: D. Božović

Roditelji Jovana Pejića ističu da su se zbližili sa Rodićevom na slavljima koje je pravila Goca Božinovska, te da su gotovo porodica

Rodići su nam prijatelji! Zlata i Peja oduševljeni Natašom! Nemaju ništa protiv da im ona bude snaja
Copyright M.M./ATAImages

Spekulacije da postoje simaptije između sina Zlate Petrović, Jovana PejićaNataše Rodić, ponovo su podgrejane nakon njihovog susreta na proslavi rođenja sina Mirka Šijana i Bojane Rodić, kada su se navodno javile varnice između njih dvoje.

Zlata je nakon brojnih medijskih napisa dala svoj sud o druženju njenog sina i Rodićeve i tom prilikom istakla da obožava Natašu.

Jovan Pejić, Nataša Rodić, Bojana Rodić, Mirko Šijan, Printscreen Instagram/jovanpejic

– Pa neka ga spajaju. Ja to čitam, pa se čujem sa Natašom i smejemo se tome. Ona kaže da je navikla na tračeve i da je ne pogađaju. Ona je neiskompleksirana devojka i od posla nema vremena da se bavi tračevima, kao ni moj sin Jovan – rekla je Zlata za „Star“.

ATA Images/Antonio Ahel

Ni, Jovanov otac Zoran Pejić Peja, nema ništa protiv toga što mu sina spajaju sa Natašom. On se ranije pohvalio da je dobio kilogram mesa od porodice Rodić, te da mu je tom prilikom Danijela uz pozdrave poručila da se nikad ne zna da li će se oroditi.

– To je baš lepo. To pokazuje da su fini ljudi. Oni su naši prijatelji samim tim što su Gocini prijatelji. Nataša je jedna lutka i normalno je da se ona i Jovan viđaju kod Goce. Rodići su nam bukvalno porodica.

Zoran Pejić Peja, Antonio Ahel/ATAImages

Prema Pejinim rečima, on za godine ne mari, navija za svaku ljubav i sinu se neće mešati u izbor, te isto tako priznao da je Rodićeva uvek dobrodošla u njihov dom.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike