Detalji luksuznog odmora Jelene Karleuše u Dubaiju: Milion za uživanje!

27.10.2021

17:30

0

Pevačica je dala sebi oduška, a ono što ju je dočekalo ostaviće vas bez daha. Od šampanjca i jagoda u čokoladi do jastuka sa imenima njenih ćerki, sve je po Jeleninoj meri

Detalji luksuznog odmora Jelene Karleuše u Dubaiju: Milion za uživanje!
Jelena Karleuša - Copyright Instagram printscreen/karleusastar

Jelena Karleuša je, nakon što je odlučila da više neće biti deo žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", rešila da sebi da oduška. U pauzi pripreme novog albuma, koji njeni fanovi jedva čekaju, pevačica je otputovala u Dubai sa ćerkama i svojim pi ar menadžerom.

Kako se može videti po objavama na njenom nalogu na Instagramu, pevačica iz dana u dan uživa u hotelu sa pet zvezdica, gde je sve prilagođeno njenim potrebama.

Zanimljivo je da se u sobi, gde je odsela sa ćerkama, nalaze jastuci na kojima su ispisana njihova imena "Atina" i "Nika", dok je Jelena dobila bade-mantil na kom piše njeno ime. Ali, ni to nije sve.

Tu su i kokosovo mleko, luksuzni šampanjac, jagode u čokoladi, stakleni bazen na kom je pevačica pozirala i pokazala sve svoje atribute.

Za šest noćenja u ovom luksuznom hotelu u Dubaiju pevačica je morala da iskešira najmanje milion dinara, plus takse i naknade od oko 240 hiljada dinara, što će reći da je Jelena potrošila oko milion i 250 hiljada dinara, odnosno preko 10 hiljada evra.

Jelena je uživala kao kraljica u ovom hotelu, koji važi za jedan od najelitnijih u Dubaiju. A kako i ne bi, kada odiše debelim luksuzom - privatne plaže, neverovatan pogled, moderno sređene sobe sa najnovijom tehnologijom, a posebno se hvale restorani u kojima se služi raznovrsna hrana kao i spa centar, koji važi za jedan od najboljih u Dubaiju.

Karleuši ovo nije prvo luksuzno putovanje, a sasvim sigurno ni poslednje. No, glamura joj ne manjka ni u njenoj vili na Dedinju, koja je procenjena na 2.5 miliona evra.

Inače, Jelena nije jedina Srpkinja koja je uživala u ovom hotelu. U njemu su odsedali i pevačica Katarina Grujić kao i Jelena Bin Drai.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike