Baš je dobro biti ja, ni sa kim se ne bih menjala! Jelena Karleuša uživa na odmoru, o njenoj poruci bruje svi

25.10.2021

21:41

0

Pevačica uživa u Dubaiju na plaži i pije mleko od kokosa

Baš je dobro biti ja, ni sa kim se ne bih menjala! Jelena Karleuša uživa na odmoru, o njenoj poruci bruje svi
Jelena Karleuša - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša živi život punim plućima. Nakon letovanja u Egiptu, ona je sebi sada priuštila još jedno putovanje, a ovoga puta uživa u čarima Dubaija. 

Naime, Karleuša je spakovala kofere i sada uživa u zracima sunca na plaži u Dubaiju i pije kokosovo mleko. Sa pratiocima je podelila trenutke svog odmora uz svoj veliki hit „Baš je dobro biti ja“, čiji nastavak glasi: „Ni sa kim se ne bih menjala“, što će reći da se odlično oseća u svojoj koži. 

Instagram printscreen/karleusastar
 

- Poljupci iz Dubaija - napisala je pevačica u opisu fotografije. 

Podsetimo, pevačica nije deo žirija ove sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a njen odlazak je mnoge iznenadio. Ona je ranije izjavila da se zbog brojnih poslovnih obaveza i projekata koje planira, povlači iz ovog talenat šou programa. 

ATAImages/ A.A.
 

- Dragi moji, odlučila sam da je vreme da se pred novi album povučem iz takmičenja „Zvezda Granda“, i u skladu sa tim, na svoju inicijativu još 28. juna ove godine sam obavestila Grand produkciju i raskinula postojeći ugovor. Ovu odluku sam donela kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjem međutim nismo uspeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati na dalje nije pitanje za mene. Želim im svu sreću - napisala je Karleuša na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike