Vila vredna 2.5 miliona evra: Ovako izgleda carstvo Jelene Karleuše na Dedinju, ima čak i klavir na terasi (FOTO)

03.10.2021

07:15

0

Pevačica sa svojim fanovima ponekad deli prizore iz svog doma koji ostavlja bez daha

Vila vredna 2.5 miliona evra: Ovako izgleda carstvo Jelene Karleuše na Dedinju, ima čak i klavir na terasi (FOTO)
Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša važi za jednu od najvećih zvezda u regionu, ali i šire, s obzirom na to da o njoj često pišu i svetski mediji i privlači pažnju velikih holivudskih faca. No, ono gde ona najviše uživa i gde se najprijatnije oseća svakako jeste njen velelepni dom na Dedinju.

 

 

Ovo zdanje je Duško Tošić, Jelenin suprug, pazario 2018. godine, a nekada je pripadalo Draganu Stojkoviću Piksiju. Vila se, inače, nalazi na Dedinju, u blizini nekadašnjeg doma porodice Tošić - Karleuša.

 

Luksuzna nekretnina, kako se pisalo u domaćim medijima, ima dva bazena (unutrašnji i spoljašnji), dve garaže, kao i ogromno dvorište koje je zaštićeno visokim zidinama. Kamere koje su postavljene omogućuju porodici privatnost, ali i sigurnost.

 

U kući se nalazi pet kupatila, a kako se može videti po fotografijama koje je Jelena objavljivala, sve je uređeno s ukusom i po njihovim željama.

Ipak, klavir bele boje na terasi privukao je veliku pažnju.

 

Kada je u pitanju unutrašnjost doma, može se primetiti da je sve uređeno u modernom stilu, a paleta boja varira od prostorije do prostorije.

 

Naravno, tu je i Jelenin garderober, koji je uvek izazivao veliko interesovanje njenih fanova.

 

 

Nema sumnje da pevačica i te kako uživa u čarima svog doma, pogotovo kada nije na putovanjima, a da li će možda i neki budući spot snimiti baš u svojoj vili ostaje da se vidi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike