Preminuo glumac iz serije "Prijatelji": Tajler izgubio bitku sa bolešću

24.10.2021

22:01

0

Autor: A. S.

Iako nije imao istu količinu vremena na ekranu kao šest glavnih likova iz Prijatelja, Ganter je bio i ostao popularna figura među fanovima Prijatelja

Preminuo glumac iz serije "Prijatelji": Tajler izgubio bitku sa bolešću
Majkl Tajler - Copyright Printscreen/YouTube

Američki glumac Džejms Majkl Tajler, koji je najpoznatiji po ulozi Gantera u seriji "Prijatelji", preminuo je u 59. godini.


Tajler je preminuo u svojoj kući u Los Anđelesu u nedelju ujutro, navodi se u saopštenju njegovog menadžera. Njemu je 2018. dijagnostikovan uznapredovali rak prostate koji se kasnije proširio na njegove kosti.

- Želeći da pomogne što većem broju ljudi, hrabro je podelio svoju priču i postao borac da oni sa prostatom dobiju test krvi već sa 40 godina - rekao je njegov menadžer.

Iako nije imao istu količinu vremena na ekranu kao šest glavnih likova iz Prijatelja, Ganter je bio i ostao popularna figura među fanovima Prijatelja.

U maju, Tajler se nakratko pojavio u specijalu, tokom ponovnog okupljanja "Prijatelja", preko Zoom-a

- Bilo je to najupečatljivijih 10 godina mog života, iskreno. Nisam mogao zamisliti samo bolje iskustvo. Svi ovi momci su bili fantastični i jednostavno je bilo zadovoljstvo raditi sa njima. Osećao se veoma, veoma posebno - rekao je glumac tada u emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike