Pripremi decu na život bez tate, želim da drhtiš! Severina slala preteće poruke veštaku: Ganjaću vas do kraja?!

12.10.2021

18:55

1

Zbog navodnih pretnji, psihijatar, nije došao da svedoči na sudu kada je trebalo da se donese odluka o starateljstvu nad pevačicinim sinom

Pripremi decu na život bez tate, želim da drhtiš! Severina slala preteće poruke veštaku: Ganjaću vas do kraja?!
Severina Vučković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Danima unazad Severinu Vučković prati loš glas. Pored brojnih napisa o ucenama i pretnjama isplivale su nove optužbe na pevačicin račun. Ovoga puta, Seve i njen menadžer Tomislav  Petrović dospeli su u žižu javnosti jer je služba za organizovani kriminal Hrvatske pokrenula postupak protiv njih zbog sumnje da su počinili teško krivično delo seksualne ucene i zastrašivanja veštaka psihijatra u postupku protiv pevačicinog bivšeg verenika Milana Popovića za starateljstvo nad detetom.

Prema pisanju, hrvatskog nedeljnika „Nacional”, istraga je u toku, a postoje sumnje da se veštak nije pojavio na sudu u Splitu da svedoči zbog Severininih grubih reči. Kako se dalje navodi, tužilaštvo i dalje utvrđuje pravi razlog zbog kog se veštak nije pojavio kao ključni svedok pre izricanja drugostepene sudske presude, a izradio je psihijatrijsko veštačenje koje je od velikog značaja za odluku o starateljstvu.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Navodi se i da mu je pevačica zapretila da će objaviti sve informacije o njegovom ljubavnom životu i preljubi, budući da je otac troje dece, oženjen je, a pored toga ima i intimnog partnera. Zbog ovih pretnji, veštak je odlučio da se ne pojavi na sudu 5. jula 2021. i zamolio je lekare da mu daju adekvatnu terapiju, zbog psihičkog stanja u kojem se našao nakon višestrukih pretećih poruka.

Severina je dobro znala svaki korak psihijatra, te mu je prilikom dolaska u Split poslala poruku sa sadržajem: „Dobro došao u moj grad”. Nedugo potom, baš kad je stigao u hotel, poslala mu je: „Dobro došao u moj hotel”.

Istog dana mu je poručila da će njegovoj supruzi otkriti s kim je doputovao u Split ako se pojavi na sudu. Iako se nije pojavio na sudu, njegovoj supruzi je javljeno ko mu u Splitu pravi društvo. Ubrzo je taj psihijatar sudu dostavio mejl da je trajno nesposoban da učestvuje u aktuelnom procesu. Nakon toga pevačica mu je opet zapretila:

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Dobar dan, kognitivno nesposobni psihijatru, RTL-u sam poslala tvoj nalaz i osvrt na 25 strana od pravog dečjeg psihijatra iz Splita. Pripremi svoju decu na život bez tate, koji će završiti u zatvoru. Takođe ćemo objaviti i tvoje poruke, snimke i tvoj mejl da si kognitivno nesposoban. Godinu dana si zavlačio nalaz i pokušali ste otuđiti dete od mene. Bio je tvoj donator (Milan Popović, prim. aut.) tada kojeg se dete plaši. Ne želim da se tvoja deca boje, ali želim da ti drhtiš i strepiš kao ja sve ove godine zbog jednog psihopate koji je poplaćao sve - navedeno je u jednoj poruci.

Pevačica se tu prema navodima, nije zaustavila, već je nastavila da uznemirava veštaka: 

- Jesi li popravio kognitivne sposobnosti? Ovako ćemo secirati tvoj nalaz koji su pregledali ugledni dečji psihijatri, koji će izaći u medije nakon presude. Kakva god bila, ti više ne smeš da radiš ni na porti bolnice. To sam rekla u tužilaštvu. Jedva čekam da vas sve pohapse. Ganjaću vas do kraja. Reci prijateljici sudiji da smo nju ostavili za kraj. Direktorku škole, sudiju i tebe. Sve što si dobio ćeš trošiti na tužbe i advokate - glasi deo poruke koju je Severina navodno poslala psihijatru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike