Cakana je još pod utiskom zbog Severinine izjave: Treba da se vrati na brodić i snima filmove!

19.10.2021

11:12

4

Mi zaboravljamo ispade kišnih glista, a sve pare koje su zaradili, zaradili su kod nas, naglasila je pevačica besno

Cakana je još pod utiskom zbog Severinine izjave: Treba da se vrati na brodić i snima filmove!
cakana2 - Copyright ATAImages

Dragica Radosavljević Cakana nedavno je oštro reagovala kada je Severina Vučković izjavila da su Srbi genocidan narod, a kako stvari stoje, strasti se još nisu smirile.

Radosavljevićeva joj je poručila koleginici da je prevarant i da joj je bolje da "snima filmove".

- Da vam kažem nešto, za mene žene sa takvim kapacitetom i glasovnim mogućnostima treba da se vrate na brodić i da snimaju filmove. Nazivati genocidnim narodom narod koji ti je pružio ruku i oberučke prihvatio, zaboravila je ta gospođa ili gospođica, šta već, da se priseti i osudi Oluju. Da kaže, moj narod nije bio fer. Kako sme da kaže da smo mi genocidni narod - rekla je Dragica Radosavljević gostujući u "Pulsu Srbije".

Pevačica je izjavila da je veliki problem u našem narodu što brzo zaboravljamo ovakve istupe.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Mi smo narod koji brzo zaboravlja, tako će se i ovo zaboraviti. Za zaboravljanje kod Srba su krivi mediji. Da biste sačuvali tradiciju, mora to da se radi i kad se piše o tome. Mora da se osude oni koji oduđuju naš narod. Za mene je Oluja genocidna. Mi zaboravljamo ispade kišnih glista, a sve pare koje su zaradili, zaradili su kod nas. Prema tome, nemam šta da pričam o ženi koja je počela karijeru sa porno filmom. Udavala se ovde dva, tri puta. Nek sačeka još malo da vidi da li će neko opet odavde da je oženi - oštra je bila Cakana.

Foto: DeToxic printscreen
 

Pevačica je za kraj intervjua poručila da osobama poput Severine, ipak, ne treba davati na značaju.

Podsetimo, čitava javnost u Srbiji osudila je izjavu Severine, dok joj je Aca Lukas čak otkazao saradnju. Naime, Lukas i Seve je trebalo da snime duet, a iako je on otpevao svoj deo pesme već, na njegovu inicijativu do završetka projekta nije došlo.

- To je normalno da sam joj otkazao saradnju, šta je tu čudno? Žena je, zapravo, otkazala nama s ovim što je rekla. Inače se ne petljam kad su izjave tog tipa, jer poštujem sve ljude i moju publiku širom sveta. Naravno, pošto sam Srbin i ne smatram da su Srbi genocidan narod, zato sam morao da donesem tu odluku - istakao je pevač nedavno i čudeći se što je do takve Severinine izjave došlo.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike