On je rekorder: Ekskluzivno saznajemo koliko Saša Matić dobija za nastup u novogodišnjoj noći

15.10.2021

07:15

0

Pevač će sa beograđanima ući u Novu 2022. godinu, a nećete verovati za koliko će biti bogatiji

On je rekorder: Ekskluzivno saznajemo koliko Saša Matić dobija za nastup u novogodišnjoj noći
Saša Matić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Kako se bliži 31. decembar, tako su mnogi pevači i pevačice sa naše estradne scene objavili da su već zakazali nastup za doček 2022. godine. Iako ne vole da otkrivaju koliko će novca zaraditi u "najluđoj" noći, jasno je da će mnogi od njih biti bogatiji za nekoliko hiljada evra. 

Međutim, kako 24sedam saznaje, rekorder bi mogao biti popularni pevač Saša Matić koji će 31. decembra zaraditi čak 50.000 evra!

Kako je otkrio izvor blizak pevaču za 24sedam, Saša će nastupati u jednom luksuznom prestoničkom hotelu u Beogradu, a kako dodaje naš sagovornik, on je ovaj nastup zakazao još pre godinu dana. Ova činjenica nije iznenađujuća, s obzirom na to da važi za jednog od najtraženijih pevača na našim prostorima, a i šire.  

Saša Matić ATAImages/Antonio Ahel
Saša Matić

Kako bismo saznali detalje o novogodišnjoj noći, kao i šta sve ulazi u ovu previsoku cifru, stupili smo u kontakt sa Markom Maksimovićem, menadžerom pevača, koji nije želeo ni da potvrdi, ali ni da demantuje ove navode.

- Tačno je da će Saša pevati u Beogradu, očekujemo da će sve biti u redu kada je u pitanju epidemiološka situacija u našoj zemlji i da neće biti otkazivanja. Jesmo zakazali nastup za najluđu noć još pre godinu dana, ali o ciframa je stvarno neukusno govoriti. Nikada nismo pričali o zaradi, pa ne bih to činio ni sada, ono što mogu jeste da vam garantujem lud provod ukoliko u novu godinu uđete upravo sa Sašom - rekao je Marko za 24sedam.

Saša Matić, ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Matić

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike