Sve zbog jedne pesme! Saša Matić je za pet minuta pevanja dobio najveći bakšiš: Iste večeri ga je i potrošio

03.05.2021

10:32 >> 10:28

0

Pevača je pokojni Zoran Šijan častio sa 2.000 maraka jer mu je ispunio želju otpevavši numeru Dva galeba bela”

Sve zbog jedne pesme! Saša Matić je za pet minuta pevanja dobio najveći bakšiš: Iste večeri ga je i potrošio
Copyright Saša Matić ATAImages/Antonio Ahel

Jedan od najcenjenijih pevača sa naše estrade, Saša Matić svoj najveći bakšiš dobio je od pokojnog Zorana Šijana, koji je cenio dobru muziku. Za posao od pet minuta pevanja Matić je dobio tadašnjih 2000 maraka, a taj momenat će uvek pamtiti.

Naime, Saša se tokom gostovanja u jednoj emisiji prisetio trenutka kada je zbog jedne pesme dobio veliku svotu novca, a to je ujedno i njegov najveći bakšiš za pet minuta pevanja.

– To sam skoro otkrio, najveći bakšiš za 5 minuta pevanja, došao sam gost u jedan klub u Beogradu, bio je tu Zoran Šijan, tražio je od mene da otpevam „Dva galeba bela”, i ja sam otpevao tu pesmu i vratio sam mikrofon Vladi Stojanoviću koji tada svirao i pevao tamo, i dobio sam 2.000 maraka.

ATAImages/ Antonio Ahel

Matić je želeo da ovaj bakšiš da svom kolegi, ali kako ga on nije prihvatio, njih dvojica su se počastili bogatom večerom u jednom restoranu i tako je Saša potrošio bakšiš od 2.000 maraka.

– Ja onda kažem Vladi, „Da ti dam samo ovo”, a on meni: „Pa je l’ ti znaš koliko je to para”, ja kažem: „znam, 2.000 maraka”, „I ti to meni vraćaš sad” kaže on meni… „Sale, mene da su pitali da pevam tu pesmu, ja ne bih znao, ostavi te pare i kad završim idemo u restoran da jedemo” i tako smo sve rešili – ispričao je Saša Matić u emisiji „Premijera – Vikend specijal”.

Podsetimo, Saša Matić je pre nekoliko dana bio u žiži javnosti zbog dezinformacije da se razvodi od supruge Anđelije, ali ubrzo je pevač stavio javnosti do znanja da on i njegova životna saputnica funkcionišu kao i ranije i da se u njihovom braku ništa nije promenilo.

– Nisam se preterano ni uzbudio na tu priču. Funkcionišemo normalno, mi smo normalna porodica –  ispričao je Matić za 24sedam.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike