Priželjkuje ili nagoveštava? Helena Topalović objavila fotografiju i zaintrigirala (FOTO)

30.09.2021

15:12

0

Navela je mnoge na razmišljanje i ponovo napravila pometnju

Priželjkuje ili nagoveštava? Helena Topalović objavila fotografiju i zaintrigirala (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, iznenadila je sve kada se saznalo da se verila, a potom i u tajnosti venčala. Mnogo se spekulisalo o tome zašto je odlučila tako brzo da stane na "ludi kamen" a bilo je i onih koji su mislili da je u drugom stanju, te da je to bio razlog.

Helena Topalović Aleksić, Printscreen Instagram/Helena Topalović Aleksić
Helena Topalović

Helena se oglasila na svom nalogu na Instagramu dan posle svadbe, napisavši da se "udala na prazan stomak" i time aludirala da nije trudna. Međutim, njena poslednja objava mnoge je navela na razmišljanje.

Ona je, naime, objavila fotografiju iz detinjstva, odnosno kada je bila beba, pa su se mnogi zapitali da li Helena ovim nagoveštava da je možda u drugom stanju ili samo priželjkuje da dobije devojčicu koja će izgledati baš kao i ona.

Printscreen Instagram/helena_topalovic
Helena Topalović

Podsetimo, Helena se početkom meseca verila u Marbelji, da bi samo nekoliko dana kasnije sa svojim izabranikom doputovala u Srbiju, gde su se venčali. Za to su znali samo njima bliski prijatelji i porodica, a nedugo potom njen suprug Dragan i ona otputovali su na luksuzni medeni mesec.

Da li su se tamo "bacili" na pravljenje naslednika, odnosno naslednice, znaju samo oni, ali nema sumnje da će biti srećni kada prinova stigne u porodicu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike