Nući za 24sedam priznao svoje mane i poroke: Alkohol mi je top! Sledeće leto ne smem da dočekam ovakav

22.10.2021

18:45

0

Autor: Marija Mitić

Pred kamerom 24sedam, Igor Panić je ispričao kako je postigao uspeh na estradi, da li njegova muzika kvari omladinu, a zatim i s kojom pevačicom bi strašno voleo da sarađuje

Nući za 24sedam priznao svoje mane i poroke: Alkohol mi je top! Sledeće leto ne smem da dočekam ovakav
Igor Panic, Nucci 0510 2021 foto Katarina Mihajlovic (13) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Reper Igor Panić, poznatiji kao Nući, osvojio je brojnu publiku u rekordnom roku širom naše zemlje i regiona. Sve njegove pesme brzinom svetlosti postale su hitovi, a on je bez obzira na to ostao onaj isti, iako kaže da o ovolikoj popularnosti nije čak ni maštao.

Iako se mnogima čini da je zavidne uspehe nanizao preko noći, iza svega se krije mukotrpan rad u trajanju od čak 10 godina, istakao je Nući u razgovoru za 24sedam.

 - Možda sam davao sebi za pravo da maštam o ovolikom uspehu tamo sa nekih 16, 17 godina, ali zaista nisam razmišljao o ovolikoj popularnosti. Iskreno, ponosan sam na sebe - kaže Nući.  Poslednji put došao je u žižu javnosti kada se od alkohola otrovalo nekoliko maloletnih osoba na njegovom nastupu u Beogradu. Ipak, smatra da nije kriv zbog toga, kao i to da žanr muzike kojim se bavi negativno utiče na omladinu.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Mislim da se sve svodi na ličnu inteligenciju. I ja sam kao klinac slušao muziku sa takvim ili sličnim porukama, gledao sam film "Šišanje" pa se nisam ošišao i otišao da bijem Rome. Sve se svodi na to kako to neko doživljava, ali lično smatram da pop-kultura nikada nije donosila ništa dobro što se tiče uticaja. U odrastanju dece je mnogo više faktora kakvi će ljudi biti, nego jedan Nući i da li će on da utiče u velikoj meri i uništiti život nekog deteta - kaže reper. 

On ne daje intervjue, u medijima je retko viđen, a nema ni skandale. Interakciju sa publikom ima samo na nastupima i putem društvenih mreža i tvrdi da je i tada popularnost moguća.

- Nikada ne bih gradio karijeru na skandalima, ali može svima da nam se desi poneki. Mislim, ako je već sr***, napravi od toga tortu. Skandali pojedinima pomognu u karijeri kada nemaju hit. Kad zafali suština, onda se ide levo-desno - kaže nam Nući kroz smeh koji je potom za 24sedam po prvi put priznao da ima veliku želju da sarađuje sa Aleksandrom Prijović.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- U žanru muzike kojim se ja bavim, voleo bih da vidim Aleksandru Prijović. Ona je mlada, a ima tu neku energiju, što da ne, možda i neki duet - kazao je Panić i dodao da se ne bi libio ni da snimi pesmu i sa Jelenom Karleušom.

 - Što da ne, ona lepo pliva po svim žanrovima. Dobra je Jeca.

Osim što je dobar sa Vojažem, Cvijom i Reljom, postoji još ličnosti sa muzičke scene s kojima je dobar. 

 - Stoji smo, na primer, radili pesmu. Ona je super lik, ali i Teodora Džehverović, takođe.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

U poslu kojim se bavi postoje razne prepreke i izazovi, a Nući ističe da mu se retko desi da potone psihički. Utehu tad pronalazi u alkoholu koji će, nada se, uskoro zameniti teretanom.

- Generalno sam pozitivan, nemam neke duboke padove. To su neke normalne faze. Izduvni ventil mi nije treniranje ali mogao bih da počnem, s obzirom na to da sam se preko leta ugojio 12 kilograma i sada po prvi put u životu imam 98 kila. Volim da popijem, to mi je jedan od top poroka, ali u granicama.

Kako se javnosti predstavlja od samog početka pod pseudonimom Nući, upitali smo ga da li se iza tog nadimka krije njegov alterego i ko je zapravo Igor Panić, kada se ugase kamere.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Igor Panić je malo mekši i emotivniji. Ja kao ličnost imam dosta različitih sfera interesovanja, a Nući je samo jedan delić mene koji sam komercijalizovao - objanjava on. Privatni život vešto uspeva da sakrije od očiju javnosti. Međutim, uspeli da saznamo kakve devojke voli i šta je ono što ga privlači i što mu je najbitnije kod lepše polovine.

 - Privuče me svakako fizički izgled, ali ono što me zadrži je ono iznutra - energija, razumevanje, poštovanje. Stvari koje na oko nisu vidljive. 

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Mnoge njegove kolege završile su čak i u zatvoru, pa nas je zanimalo da li ume da bude eksplozivan, pazi li da ne krene pogrešnim putem.

- Generalno sam miran, umem da "flipnem" na nepravdu koja ne mora da se desi isključivo meni. Slab sam na svoje bliske ljude, porodicu, prijatelje. Nikada ne bih ništa prvi uradio i započeo, baš sam smiren i imam veliku toleranciju. Silu potežeš kad moraš i nadam se da mi se neće tako nešto desiti. Toga je više bilo u pubertetskom periodu. Ne vidim razlog zbog kojeg bih mogao da završim iza rešetaka - rekao nam je Nući.

Koga bira između Jelene Karleuše ili Cece Ražnatović, sa kim je u svađi sa estrade i na šta troši najviše novca, pogledajte u video prilogu koji ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike