Pehovi se i njima događaju! Ovi naši pevači pali su na bini, usred koncerta! (VIDEO)

14.08.2021

18:55 >> 19:00

0

Autor: Marija Mitić

Kako su u pitanju veliki profesionalci, nakon nezgoda odmah su ustajali i nastavljali da pevaju

Pehovi se i njima događaju! Ovi naši pevači pali su na bini, usred koncerta! (VIDEO)
Copyright Severina, Lepa Brena, Ana Bekuta, Foto: ATAImages

Pevačima se na sceni mogu dogoditi razni pehovi, što je bio slučaj i sa nekolicinom naših pevačkih zvezda.

Tako se pojedinima dogodilo da usred koncerta, u naletu adrenalina i tokom plesanja padnu na bini, ali su se kao pravi profesionalci brzo snašli i odradili svoj nastup do kraja.

Reper Nucci je juče pao na bini na nastupu u Crnoj Gori, pa je do kraja koncerta poput pravog profesionalca pevao i to sedeći na bini zbog povrede noge, a odmah zatim uputio se lekaru.

Igor Panić Nucci ATAImages/Antonio Ahel

– Dobio sam terapiju! Videćemo kakva je situacija ujutru. Nije naivno nimalo, ali samo pozitivno i sutra se oglašavam da vam javim kakva je situacija sa sledećim datumima. Hvala za sve poruke podrške – napisao je on na Instagramu dan nakon neslavnog peha.

Igor Panić Nucci Instagram screenshot

On je kasnije pokazao i da na skočnom zglobu ima zavoj i rekao da se nada da zbog ove povrede neće morati da otkaže naredne nastupe.

Igor Panić Nucci Instagram screenshot

Tokom proteklog meseca, na jednom od svojih nastupa, na sceni je pala Severina Kojić koja se saplela o kablove pa pala preko zvučnika. Severini su odmah pritrčali članovi benda kako bi joj ukazali pomoć, a sve vreme na njenom licu je bio osmeh.

– Evo završen je koncert, bilo je fantastično. Malo sam “natukla” kičmu, ali, što bi rekli ljudi – vredelo je – napisala je ona na Instagramu posle uz snimak svog pada sa koncerta, koji je i pored ove nezgode profesionalno održala do kraja.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina)

Lepa Brena je šampionka kada su padovi na bini u pitanju, budući da joj se desilo da padne tokom koncerta više puta.

Video snimci na kojima jugoslovenska zvezda pada, a na jednom i udara samu sebe u glavu nogom, postali su viralni i opšte poznati, a na osnovu njih su se čak pravili i smešni gifovi.

Posle svakog pada Brena bi kao prava zvezda samo ustala, kao da se ništa nije dogodilo i nastavila nastup.

Takođe, jedan od dugo prepričavanih padova jeste onaj sa koncerta Ane Bekute, kada je pevačica pala na sceni. Ona naime nije videla stepenik pa je pri prvim taktovima čuvenog hita “Bekrija” pala i to prilično nezgodno. Naravno, to je nije omelo da ubrzo nastavi tamo gde je stala.

Ana Bekuta pada na bini, Printscreen Youtube/DBoss

– Jel ovo skrivena kamera? Jao majko moja, propala skroz! Dobro je, nisam se ubila – rekla je tada Bekuta što se dugo citiralo.

I Milica Todorović pala je na jednom od svojih nastupa, ali je brzo ustala, pa na mikrofonu izvestila publiku o tome, kao da nisu videli nemili događaj – Pala sam – rekla je tad postiđena Milica kroz osmeh.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike